Son Dakika, Son Dakika Haberleri, Son Dakika Haber

Telegram NFT hediye dönemi başlatıyor

Telegram NFT hediye dönemi başlatıyor
Haberler
Güncelleme:

Telegram, yeni Hediyeler özelliği ile kullanıcıların animasyonlu resimleri NFT olarak dönüştürmelerine olanak sağlıyor. Pavel Durov, hediyelerin sınırlı sayıda NFT'ye dönüşeceğini açıkladı. Bu yenilik, dijital koleksiyon pazarında düşüş yaşanırken geliyor.

Telegram, kullanıcılarına özel günler için animasyonlu hediyeler gönderme imkanı sunan yeni bir özellik başlattı. CEO Pavel Durov, bu hediyelerin yakın zamanda sınırlı sayıda üretilip NFT'ye dönüştürülebileceğini duyurdu. Bu yenilik, kullanıcıların hediyelerini dijital varlıklar olarak değerlendirmelerine olanak tanıyacak.

Telegram'ın Blockchain Hamlesi: Hediyeler NFT Oluyor

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, kullanıcı deneyimini zenginleştirmek adına yeni bir özellik tanıttı. Şirketin CEO'su Pavel Durov tarafından duyurulan "Hediyeler" özelliği, platform üzerinde yepyeni bir etkileşim boyutu açıyor.

Kısa bir süre önce duyurulan bu yenilik, kullanıcılara özel günlerde birbirlerine animasyonlu sanat eserleri gönderme imkanı tanıyor. Alıcılar, bu dijital hediyeleri profillerinde sergileyebilecek veya Telegram'ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü "Stars" isimli kripto para birimine dönüştürebilecek.

Durov, kişisel Telegram kanalı üzerinden yaptığı açıklamada, gelecekte sınırlı üretim hediyelerin TON Blockchain ağını kullanılarak NFT'ye dönüştürülebileceğini belirtti. Bu gelişme, kullanıcılara hediyelerini platform dışında da alıp satma ve takas etme olanağı sunacak. Bu özellikle birlikte ayrıca gönderilen NFT'lerin sahiplik bilgileri de Blockchain teknolojisiyle güvence altına alınacak.

Burak KÖSE
Haberler.com - Kripto Para

Kripto Para Blockchain Telegram NFT

İmralı'daki görüşmede neler konuşuldu! Teröristbaşının 2 şartı varmış

İmralı'daki görüşmede neler konuşuldu! Teröristbaşının 2 şartı varmış

Son anketten çıkan sonuç bir hayli çarpıcı! Oyları neredeyse yüzde 10'a dayandı

Son anketten çıkan sonuç bir hayli çarpıcı! Oyları neredeyse yüzde 10'a dayandı

MHP'de istifa depremi! 8 ilçe başkanı birden görevi bıraktı

MHP'de istifa depremi! Hepsi birden görevi bıraktı

İmamoğlu, kendisine tepki gösteren vatandaşa böyle yanıt verdi: Sen bayağı çirkinsin

İmamoğlu'nun vatandaşa yanıtı olay oldu: Sen bayağı çirkinsin

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title