Haberler

Komşusuyla gürültü kavgasına giren kadın bıçaklandı

Güncelleme:

Antalya'da gürültü nedeniyle çıktığı kavgada bir kadın bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın kendisini erkek komşusunun bıçakladığını iddia etti.

Antalya'da gürültü sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada bıçakla yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Sedye üzerinde acil servise girerken kendisini erkek komşusunun bıçakladığını ileri süren kadın tedavi altına alındı.

TARTIŞMA GÜRÜLTÜ NEDENİYLE ÇIKTI

Olay, Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre aynı binada oturan ve aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen B.U. isimli erkek şahısla Mine Bilben (47) arasında gürültü gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.U. İddiaya göre Bilben'i sol arka baldırından bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kanlar içerisinde kalan Bilben'in durumunu gören diğer komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını ilk müdahalenin ardından Akdeniz Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

ŞÜPHELİNİN İSMİNİ SEDYE ÜZERİNDE VERDİ

Ambulanstan indirilen talihsiz kadın, bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere sedye üzerinde açıklama yapmak istedi. Sağlık ekiplerinin ilerlemesi üzerine şüphelinin ismini söyleyen Mine Bilben, gazetecileri de içeriye davet etti.

Tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

500

Yorumlar (8)

ADINI YAZ Y:

Komşunun komşulara karşı sorumlulukları vardır. ve her zaman insanlar olarak bir birimizde ihtiyacımızda. . . . kavga ve şiddetle komşuluk yürümez ve bir birimize saygılı olmalıyız . . . gürültü ederkende. . başkalarını düşünelim. . ve rahatsız olyorsak kavgasız anlatmaya çalışalım . problemlerimizin çözülmesi için. . . . . . .

7
1
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

AYNI DURUMU BEN DE YAŞIYORUM BİR AYDIR . GECE SAAT BİR, İNSAN TOPUĞYLA NASIL YÜRÜYOR ANLATAMAM.

5
0
yanıtYanıtla
Kağan:

bizim apartmanda da üst kattaki adamın köpeği sürekli havlıyor ve köpeğin kılı olan halıyı balkonuma silkeliyor. Sizce ne yapmalıyım?

3
0
yanıtYanıtla
sen kim köpek:

şikayet et belediyeyi ara önce gelip uyarıyor sonra para cezası oda olmadı köpeği alıyor oda olmadı polisi de arayabilirsin . hiçbiri çare etmedi köpeğin sahibini dövebilirsin

yanıt0
yanıt0
...:

Üst komşumla gürültü konusunu defalarca konuştuk, haklısınız bir daha olmayacak diyor bir hafta geçmeden yine bıraktığımız yerden devam ediyor. Çocukları yok. Gürültüyü iki yetişkin insan yapıyor. Her gün düzenli olarak süpürge makinesini çalıştırıyor, makine ikinci dünya savaşından kalma sanki, sesi bütün apartmanı alıyor. Anlayış sıfır, kavga etsen çözüm değil. Şikayet etsen çözüm değil, ilişkiler iyice seviyesizleşir. Sabırla bekliyoruz bakalım nereye kadar.

3
0
yanıtYanıtla
VS:

Yüz felci geçirdim sinirden, hepsine beddua ettim. Savcılık, valilik, karakol, cimer hepsini denedim sonuç sıfır. Birilerinin canı yanmadan aklı başına gelmiyor. Kiracı olsan lanet olsun dersin çıkar gidersin. Kendi evini bir gürültü yüzünden satmak da olası kola birşey değil.

3
0
yanıtYanıtla
yuh:

beğenmeyen müstakil ev alsın adam kendi dairesinde gürültü yapmayacakta nerede yapacak yok yasaksa ilgili yerlere şikayet edin ne diye birbirinizi yiyosunuz bide komşu mevzuları çıktı yuh

0
1
yanıtYanıtla
Aykut:

''Komşu hakkına dikkat edin! Ben komşu hakkı konusunda Cebrail''den o kadar ısrarla ikaz aldım ki, neredeyse komşunun komşuya mirasçı olacağını dahi zannettim'' Hz. Muhammed s. a. v

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title