Haberler
Güncelleme:

İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partiden istifa etti. Yanıkömeroğlu, yaptığı açıklamada, "Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. CHP'nin işbirliği önerisinin reddedilmesi bardağı taşıran damla oldu, istifamı verdim. Millet bize bu sistemi değiştirelim diye oy verdi." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

Zamanla Akıllanan Adam:

ne yani kuruluş ilke ve amacı chp ye yancılık etmek mi. ben bunu anladım

117
25
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Güzel yorum vesselam..

yanıt48
yanıt17
Alper gül:

Zaten kuruluş felsefesi CHP ye destek. Onlar da İP ye mv kiraladı. Bunlar ülkeyi yönetmeye talip olacaklar bir de

yanıt20
yanıt1
Yorumcu Davut :

kuruluş amacı chp ye yancılık etmek mi? bu nasıl bir sahtekarlık. alenen seçmeni kandırmışsınız..

95
27
yanıtYanıtla
Blackened:

Nasıl bir tabansiz parti ki chp ile ittifak kurmadi diye halkın oyunu verdiği vekil partisinden istifa ediyor? Chp ile ittifak etse istifa edecek de bir ton vekili vardır bunların

91
25
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Millet size oy verirken CHP ile iş birliği yapın diyemi oy verdi HDP ile kol kola olun diyemi oy verdi hadi çürük elmalar düşmeye başladı.

64
25
yanıtYanıtla
Hasan Özlen:

Bir gün herkes akp li olacaktır,tüm belediyeleride alacaktır,artık herkes uyandı muhalefet oy alamaz. akp tarih yazmaya devam edecektir.

50
34
yanıtYanıtla
süleyman kahraman:

Yazıklar olsun sana.Sizin kuruluş amacınız CHP yedek lastik olmak mı.? CHP ile ittifak yapılmadı diye istifa etmiş.senin suçun yok, suç seni oraya vekil diye milletin karşısına dikende.

35
8
yanıtYanıtla
Alper gül:

Bunlar İP içinde CHP liderdi. Kurtulmuştur İP lider. Kuruluş amacından uzaklaştı demiş bir de Kuruluş amacınız CHP nin arka tekeri olmak mıdır?

28
8
yanıtYanıtla
Janoo Jsnoo:

Anlamadınız cunki anliyacak kapisteye sahip değilsiniz seçimden önce 2 ittifak vardı biri AKP MHP ittifakı ikincisi CHP IY parti ittifakı 2 ittifaka oy verenler birinci itfaktan kurtulmak içindi bu kadiirini anlamayıp yorum yapanlar yorum yapmasınlar 51 artı sisteminde hiç bir parti hükumet kuramaz bu kadar cahalete pes yani

14
20
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Net rakamdır... İki ittifak ve aşağı yukarı aynı oy oranına sahip iki partinin kazanımları... MHP 1 büyükşehir, 10 il, 145 ilçe ve 89 belde.. İYi parti. Büyükşehir 0, il 0, ilçe 19 ve 6 belde.. Sorum şu? Hangi ittifak ortağına değer vermiş? İşte İYİ parti bunu dile getirdi ve cevap 5 senedir verilmedi..

28
5
yanıtYanıtla
C oruC:

Kimse de demiyor kibizden önce istifa eden kurucu üyelerin o zaman gördüklerini biz yeni görebildik hatalıyız diye

27
4
yanıtYanıtla
Fatih Toprak :

CHP kontenjanından meclise giremeyen ve İP kıyağıyla meclise girmiş vekillerin dökülmesi normal bir durum, çokta abartılacak bir şey değil. İP Chp ile herzaman ittifak yapacak diye bir kural mı var ?

21
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title