Haberler
Güncelleme:

Satanist kadın anne ve babasını palayla katletti! Cesetlerini yakmaya çalışmış ama başaramamış

Orta Avrupa ülkesi Polonya'da şeytana taptığını söyleyen ve paylaşımlarında kendisine "Şeytan'ın oyuncak bebeği" lakabını takan Klaudia W. isimli genç bir kadın, annesi ve babasını pala ile öldürdü. Klaudia'nın anne ve babasının cansız bedenini yakmaya çalıştığı fakat başaramadıktan sonra babasının otomobiliyle kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

JY:

DUNYADAKI TUM KOTULUKLERIN KAYNAGI DINLERDIR. DINLERE INANMAYI BIRSKSAK DUNYAMIZA BARIS GELIR HERKES HUZUR ICINDE MUTLU OLARSK YASAR.

92
373
yanıtYanıtla
Export 86:

Ne kadar gereksiz birisin

yanıt243
yanıt48
mehmet:

bazı yorumların iyiydi ama bu konuda haksızsın. inancı olmayan insan her kötülüğü yapar. bu kadın inançsızmış.

yanıt138
yanıt47
ahmet :

Saçma ! cahillikten çıkan tam bir düşüncesiz, ezberletilmiş şablon bir yorum. 1. dünya savaşı, 2. dünya savaşı, stalinin leninin öldürdüğü milyonlarca kişi, Afrikada, amerikada, avustralyada sömürgeleşirken öldürülen milyonlarca yerlinin sebebi din miydi? Dünyadaki bütün kötülüklerin kaynağı insanın kontrolsüz ve sınırsız hırsı, bitmek tükenmek bilmeyen istekleridir. dinler bunlar sınır koyar kontrol etmek için yöntemler önerir.

yanıt175
yanıt20
JY:

Mehmet, bu kadin inancsiz degil seytana tapiyor bir inanci var. Satanizm diyorlar seytana tapas din.

yanıt28
yanıt79
Hayko Sayko:

Buraya baksana sen neden cahil birisin ?niye cahil olmaya and içmişsin ki senin bie bilgin yok bir araştırman yok hiçbirşeyin yok.yani sen bir kitap dahi okumamışsın peygamberimiz sav ahlakıyla alakalı.seni dikkate alacağımımu sanıyorsun dostum.kokmuş youtube çöplüklerinden beslenen ne idüğü belirsizlerin saçma paylaşımlarından beslenip akış yürütememenden belli kim olduğun.geliştir kendini.kendini duyuramıyorsun.

yanıt83
yanıt15
Medem:

Hassektör.

yanıt3
yanıt1
Hayko Sayko:

Ne olur sen yazma yazı.yazdıkça batıyorsun ne olur diyorum çünkü gerçekten bir bilgin dahi yok.bilgisizsen sus gerçekten hayırlı olur senin için.heryere yorum yapman gerçekten sıkmaya başladı önce git bir oku ya ordan burdan duymuş saçma sapan da düşünmüş gelmiş haklıymış gibi yazıyor ya.oku okuuuu kitap okuu açta bir peygamberimiz sav nin ahlakını oku sonra konuş tamam mııı heee öyle her ağzı olan konuşmasın.

yanıt31
yanıt12
birgörüş:

a ha işte inanmayı bırakmış dinden çıkmış şeytana tapmış. Sende yakında ana babası kesersin artık

yanıt2
yanıt1
Dr.Kimbel:

Bütün dinler sümerlerden gelir müslüman hiristiyan puta tapanlar fakat sümerlerde seytana tapan yazmaz

yanıt0
yanıt4
Hacer Kalkan Bayram:

Tüm dünyanın çoğu şeytana tapıyor ve ona hizmet ediyor zaten

117
9
yanıtYanıtla
Medem:

Saçmalamışsın tapma doğru değil ama farkında olmadan veya olarak hizmet ettiği kesin

yanıt19
yanıt64
haksız mıyım:

iman insanı insan eder. iman yoksa dünyada da rezildir, huzursuzdur ahirette de. inanç, insana umut verir. İslam insana güzel ahlakı öğütler. ana babaya, komşuya, yoksula, akrabaya iyiliği emreder. her güzellik islamdadır

63
11
yanıtYanıtla
Hayko Sayko:

Tabi haklısınnnn

yanıt4
yanıt0
Spectrum:

İnsanlık ile inanmak farklı şeylerdir. Bir insan iman dolu gibi görülebilir fakat hırsızlık yapabilir, birilerini taciz edebilir bunu bilemezsin. Ya da bir başkası inançsız gibi görülebilir ama bir karıncayı bile incitmez. Sonuçta mesele insan olabilmekte sen kalbini temiz tut, kimsenin inancına karışma, kul hakkına girme yeter..

yanıt7
yanıt2
ARSLANOĞLU Hakan:

Şeytan bu Satanist kadını görse 5 vakit namaza başlar.

17
4
yanıtYanıtla
Spectrum:

:)))

3
4
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Muasır Medeniyet böyle bir şeydir işte; bedeli ağır oluyor bazen... Kurban olurum ANADOLUMUZA...

2
3
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Haber çelişki dolu. 2. Fotoda tutuklanan erkek. Haber içeriği kadın. Millet karıya bakmaktan çelişkiyi kaçırmış :)

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title