Haberler
Güncelleme:

Türkiye fırtınaya teslim! Çatılar uçtu, minareler devrildi

Yurt genelinde etkisini hissettiren fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Pek çok ilde çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Ankara'da ve Çankırı'da minare yıkıldı. Can kaybının olmadığı olaylarda araçlar ve binalar hasar gördü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Hek Tor:

Anlatayım: Bir iş yapacakları zaman ''Allah'ın izniyle bunu başaracağız inşallah maşallah'' DENİYOR, o malum iş olduğunda ''Biz yaptık ya da BEN yaptım'' diye böbürleniyorlar; yapılan icraat BAŞARISIZ olduğunda da ''Eeee, Allah'tan işte olmadı, Allah'ın işine karışılmaz'' deniliyor. Ne yani, Allah Baba'mızın da bir sabrı var ama, her olumsuzluğu O'nun üzerine atarsanız o da intikamını alır böyle... Hem de kendi evini yıkmak pahasına bile olsa. Haksız mı Allah'ınız? Bence haklı.

12
32
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

İçin de cemaat olmayan caminin ne değeri olabilir? Boş konuşma.

yanıt5
yanıt1
uCube :

Harbiden artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Her şey ile oynuyorlar resmen. Arkadaş hayatım boyunca görmediğim şeyleri, resmen 1 sene içinde hepsini yaşayıp gördüm yahu. Artık sona yaklaşıyoruz gibi bir şey sanırım. İnşallah'ta öyle olur, tek tek gitmektense topluca gitmek daha mantıklı. Birbirlerini yemekten yazık günah katledilen insanlara. ;))

20
7
yanıtYanıtla
Karakutu:

Sapına kadar haklısın dümdüz olsun varsın kurunun yanında yaş da yansın.

yanıt13
yanıt2
Karaman Tarik:

Allah Aşkına Minareleri bari sağlam yapın yahu

12
4
yanıtYanıtla
Fışkıran Volkan:

Biraz ruzgardan bu kadar etkileniyorlar işte. Hiç bir şeyleri sağlam değil

11
3
yanıtYanıtla
TC Tayfun Najim:

Allah korusun ülkemi so ,afetlerden ,Amin amin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title