Haberler
Güncelleme:

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'de Genel Merkez tarafından yasaklanan "akraba atamalarına" bir yenisi daha eklendi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyeye akrabalarını doldurdu. Konuyla ilgili bir de açıklama yapan Ercengiz, "Adem'den beri akrabayız, ne yapacağız?" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (84)

Halit:

laf söylemeyin beyler onlara yakışıyor ya ondan ye kürküm ye

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Çeliker:

Biz kime güvenipte 0y vereceğiz bunların hepsimi aynı

0
0
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

1. Si bu adamlatin ise giris tarihlerine bakmak lazim. Eger ise giris tarihleri mhp donemi veya daha eski ise BU ASILSIZ HABERI YAPAN MUHABIR VE SORUMLULAR HAKKINDA GEREKLI YASAL ISLEMLERI YAPMAKLAZIM. YALAN HABER YALAN HABERDIR VE YASAL DUZENLEME ILE BUNUN HESABINI VERMELERI GEREKIR.

0
0
yanıtYanıtla
kripto para:

bende burdurluyum abi bnide al

0
0
yanıtYanıtla
Netherill:

körler sağırlar birbirini ağırlar diye bir söz var. al birini vur ötekine de diyebilirsiniz. at sahibine göre kişner de var. üzüm üzüme baka baka kararır. giren şemsiye açılmaz da var ama konuyla alakası yok :) bu derece saçma bir yapının içindeyiz.

0
0
yanıtYanıtla
Gam sız:

Ademden beri akrabasını dudklyr

0
0
yanıtYanıtla
Hacer Kalkan Bayram:

Bu adamın hiç baba tarafı yokmu hepsiana tarafı İşini layıkıyla yapmış maşallah

0
0
yanıtYanıtla
Akın Altıntaş:

gülmekten öldüm :))

0
0
yanıtYanıtla
Şerafettin Berk:

Yıllarca eleştirdiğin şeyi seçileli 2 ay olmadan misliyle yap daha çok iktidar rüyası görürsünüz madem aynıydınız halk sizi niye seçsin bidaha

0
0
yanıtYanıtla
Ayhan Özsu:

Bence belediyeler kapatılmalı valilikler yönetmeli

0
0
yanıtYanıtla
BASRALI HASAN:

Evet chp yaparsa doğru başka hangi parti yaparsa yanlış olur. Oy veren ahali düşünsün. Ailece iyi hizmet ederler ye mehmet ye. Beş yıl iyi bir zaman dilimi birer daire alırlar biraz da para tasarruf ederler yeter gider.

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title