Haberler
Güncelleme:

Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor! İstanbul istikameti 50 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik çalışma başlatacaklarını ve Bolu Tüneli'nin 67 metre uzatılacağını açıkladı. Uraloğlu, " Tünelimizin İstanbul istikametinde yer alan 23 km'lik kesimini Temmuz ayında trafiğe kapatıyoruz." sözleriyle çalışmaların 50 gün süreceğini ifade etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

cafer bülbül:

Kurban bayramından sonra neden başlamıyorsunuz? Kışın in yok cin yok. Gidin çalışın.

22
51
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Temmuz ayı diyor. Kurban Bayramı haziran ayında ya hani...

yanıt89
yanıt1
Haksızsın:

KIŞIN ÇAMURDA İŞ YAPILMIYOR DAĞIN BAŞINDA

yanıt25
yanıt1
Bilir Kişi:

E bir de tabi kışın heyelan riski (yağışların yoğun olduğu dönemler) var vs. vs. Zihniyeti sıkıntılı olanlar, bunları düşünmeden yorum yazıyor tabi :)

yanıt14
yanıt1
Şahin Ali TURAN:

Birazcık da düşünerek yorumlasak güzel olacak. Bu işi yapacak olan hiç bunları dikkate almaz mı sizce

9
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

mesela on yil kadar önce ortak pazar desteginle yunanistantanin katara bölgesinde 2-3 yil süren onlarca tünel atinadan ve igumenitsadan Türkiyeye bulgara kadar otoban yapildi tabiki gider ve kalite kontrolü ortak pazardaydi ve bu güne kadar o tünellerde ne su baskini ne toprak kaymasi nede kapatacak sekilde bakim yapildi ancak ne hikmetse bizim karadeniz yolu devamli cöküyor tünelleri ya su basiyor yada heyalan sebebiyle catlak patlak icin kapaniyor neden dersiniz?

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title