Haberler
Güncelleme:

Kabine Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Zirvenin ana gündemi öğretmen atamaları olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 2 haftalık aranın ardından yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Terörle mücadeleden ekonomiye kadar birçok önemli başlığın masaya yatırılacağı toplantının ana gündemi ise öğretmen atamaları olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrasında atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımını açıklaması bekleniyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (29)

İSKOÇYALI:

Hadi devlet Öğretmen ihtiyacı olmamasına rağmen Üniversitelerde öğretmenlik bölümlerini kapatmayarak hata yapıyor peki işsiz kalacağını, atanamayacağını bile bile öğretmenlik bölümüne girip okuyanlara ne demeli...?

102
29
yanıtYanıtla
JY:

KİM ÖĞRETMEN İHTİYACI YOK DİYORSA YALAN SÖYLÜYOR. ÖZELLİKLE NÜFUSUN ÇOK OLDUĞU YERLERDE 30 ÖĞRENCİLİK SINIFLARDA 50 ÖĞRENCİ DERS GÖRÜYOR. ESAS OKUL VE ÖĞRETMEN EKSİĞİMİZ VAR. AMA HÜKÜMET GÖRMEZDEN GELİYOR.

yanıt63
yanıt86
İSKOÇYALI:

Yeni mezun öğretmene ihtiyaç yok, fazlasıyla öğretmen var ülke de. JY sen hiç öğretmensiz boş sınıfı olan okul gördün mü...?

yanıt80
yanıt23
İSKOÇYALI:

Atanamayan binlerce öğretmen olmasına rağmen her yıl yeni mezunlar veriliyor yani atanamayan binlerin üzerine yeni binler katılıyor böyle sistem olmaz, devlet bozuk.

yanıt63
yanıt4
JY:

İSKOÇYALI İSTANBUL'DA HERHANGİ BİR OKULA GİT SINIFLARA BAK MAX 30 ÖRENCİ KAPASİTELİ OKULLARDA 50'İN ÜZERI ÖĞRENCİ VAR. SADECE İSTANBUL DEĞİL DİĞER ŞEHİRLERDEDE DURUM AYNI. ÖĞRETMENSİZ BOŞ SINIFI OLAN OKUL GÖRMEK İSTİYORSNDA DOĞU VE GÜNEY DOĞU BÖLGEMİZDE ÇOK VAR. HER BÖLGEYE YETERİNCE OKUL AÇSAK SINIFLARDAKİ ÖĞRENCİ SAYILARINI 25 CİVARINDA TUTSAK TÜM ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ ATARIZ.

yanıt21
yanıt44
İSKOÇYALI:

JY senin mantığına göre her yıl binlerce yeni mezun öğretmeni atamak için her yıl düzenli olarak okul açılacak öyle mi mükemmel zeka örneği... :))) İyi bu mantıkla 50 sene sonra her semtte okul ve milyonlarca öğretmen olur ülke de. Sorunun çözümü okul açmak değil, üniversiteler de ihtiyaç olmaması dolayısı ile öğretmenlik bölümlerini kapatmaktır çözüm.

yanıt32
yanıt4
JY:

İSKOÇYALI, GEREĞI KADAR OKUL AÇILMALI ELBETDE AMA TÜRKİYE'DE ŞUANDA ÖĞRETMEN FAZLALIĞI YOK OKUL SINIF VE ÖĞRETMEN EKSİĞİ VAR. SINIFLAR AŞIRI KALABALIK YENİ OKULLAR YAPILSA HEM ÖĞRETMENLER ATANIR HEMDE SINIFLARDAKİ ÖĞRENCİ SAYISI DÜŞER.

yanıt5
yanıt4
orhan aydın:

100000 TL ye çoban ariyorlarmis ben basvuracam diğer öğretmenler de basvursun

yanıt2
yanıt2
JY:

İMAM ATAYACAĞINIZA ÖĞRETMEN ATAYIN HATDA TÜM İMAMLARI İŞDEN ÇIKARIN YERLERİNE DAHA ÇOK ÖĞRETMEN ATAYIN. ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZİN MİMARIDIR. CAMİDE NAMAZI CEMAATDEN BİRİSİ ALLAH RIZASINA KILDIRIR.

34
41
yanıtYanıtla
Hasan Ağa:

Türkiye'deki imamların durumu öğretmenler durumu seni mi aldı sen teksas'daki kilisedeki papazların durumunu düşün kilisedeki papazları işten alsınlar öğretmen atasınlar Türkiye'den binlerce kilometre uzakta yaşıyorsun ne yapacağım Türkiye'nin derdini senin derdin zaten dinle uğraşmak

yanıt0
yanıt3
JY:

Hasan Ağa, TEXAS'DA KİLİSE PAPAZLARI DEVLETDEN MAAŞ ALMAZ. HERKES GİBİ NORMAL İŞLERİ VAR BOŞ ZAMANLARINDA TANRI RIZASINA KARŞILIK BEKLEMEDEN PAPAZLIK YAPARLAR. ABD'DE OKULLARDA SINIFLAR 30 KİŞİ GEÇMEZ HATDA GENELDE 25 ALTIDIR. GEREKTİĞİNDE YENİ OKUL YAPAR ÖĞRETMEN ALIRLAR.

yanıt3
yanıt0
Hamdi Solmaz:

kpss kayıtları başladı bunlar daha yeni atama duyuracaklarmış çocuklarıda ailelerinide perişan ettiniz şunu 6 ay önce açıklasanız yine alımı eylülde yapın atanan rahatlasın atanamayan yeniden hazırlansın yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz inşallah

28
5
yanıtYanıtla
mahmut süt:

hayırlısı inşallah herkes hakını alacak

8
15
yanıtYanıtla
kocak aziz:

emekli 10 binle devam

16
3
yanıtYanıtla
Kursat Narin:

EKPSS bir sürü öğretmen var atama bekleyen.

5
1
yanıtYanıtla
Alpagut Türk:

Ülkede askeri personel hariç 5 milyon memur var 3 milyon memurla dahi rahat idare edilir ülkedeki üniversitelerin ve liselerin yüzde 60 şı kapatılmalı boş boş okuyoruz üretim artsın meslek sahibi olunsun kaliteli eğitim olur

6
0
yanıtYanıtla
bilen bilir:

Görevde yükselmede mülakat neden kalkmıyor .sınav geçme notu 60 mulakat 80.illa adamınız mi yukselecek

4
0
yanıtYanıtla
gunay yanug:

boş boş toplanın. emekliler ilk seçimde gönderecek sizi

3
1
yanıtYanıtla
SüLeyman Kiyağ:

Milyonlarca eğitimci atasanız bile , ülkemizin zeka seviyesi yerlerde sürünüyor . KARNI AÇ OLANIN ZİHNİ TOKTUR . Yeni şeyler öğrenmek istemez ??

3
1
yanıtYanıtla
Kurt Savaş:

Hayır bir konu var hala çözümsüz. Özel okullarda okuyan çocuklarımız bizim çocuklarımız . Onlara milli eğitim diplomasıda veriyoruz. Peki onları okutan öğretmenlerimiz neden milli eğitimin öğretmeni değil. Neden sahip çıkılmıyor ayıp valla. Siz özel okullardaki öğretmenlerede sahip çıksanız milli eğitimin öğretmeni deseniz açıktaki öğretmenlerde özelde çalışır. Bence ilk bu işi yapmalısınız. Özel okul öğretmenleride devlet statüsünde olmalı. Ama bunu bu milli eğitim bakanı yapamaz inanmıyorum .

2
1
yanıtYanıtla
JY:

Helâl reis

1
2
yanıtYanıtla
Özgür Sevindik:

Ne güzel çokca öğretmen yılın yarısı tatil

2
0
yanıtYanıtla
Alper Ünver:

Eksik çıkan eyt en önemlisi

1
0
yanıtYanıtla
mekanci1 genc:

Peki tasorene kadro neden verilmiyo 6 senedir neden oyaliyosunuz bizi yazik

0
1
yanıtYanıtla
Ben bilmemm:

Bizim genç nüfusumuza milyonlarca sığınmacı nüfusu eklendi. Bol bol Arapça öğretmeni mezunu vermemiz gerekiyor :-) . yakında anadilde eğitim isteyecekler . Arap milletvekilimiz olacak ..

0
0
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Hazır kabine toplantısı var, Yurtdışı emeklilik sözü de iki Cümle ile hall edilse. Sevgiler

0
0
yanıtYanıtla
Dursun ÖZÇATAL:

GENÇ ÖĞRETMEN GENÇ YETENEK BOSTA GEZİYOR OKULLAR YAŞLI VE UZATMA CALİSAN OĞRETMEN DOLU EMEKLİSİ GELMİŞ OGRETMEN DEDELERİMİZİN BİR AN EVEL EMEKLİYE SEFK EDİLEREK GENÇ OGRETMENLERİMİZE KADRO AÇILMALI

0
0
yanıtYanıtla
yakup aydemir:

Stajer ve ciraklari ne zaman görüşecek acaba kabine.Biz 60 yaşına geldiğimizdemi?

0
0
yanıtYanıtla
Salim:

ONU BUNU BOŞVERİN EKONOMİ NE OLACAK PAHALILIK NE OLACAK ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title