Haberler
Güncelleme:

Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç, takımın yıldızlarını bırakmıyor

Seçime sayılı günler kalan Fenerbahçe'de yeniden aday olan mevcut başkan Ali Koç, yeni sezon kadro planlaması hakkında konuştu. Sportif Direktör Mario Branco ile çalışmaya devam edeceklerini açıklayan Koç, takımın yıldızlarını da satmayı düşünmüyor. Başkan Koç, "İrfan Can, Ferdi, Fred, Osayi'ler... Bunların hepsi, olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda muhafaza edilecektir" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Savaş Yıldız:

Ferdi nedir ya.... mahalle futbolcusu amma yükselttiler

11
28
yanıtYanıtla
Karaşal:

Öyle değil kardeş. Hakim zyeche adım attırmadı derbide. Hem defans hem ofans olarak tam bir futbolcu. Fenerin yarısı ferdi.

yanıt25
yanıt1
Emrehan Ozgen:

Ne zorladın be Koç. Bir sal kendini artık. Okyanus turu yap, batan Titanik’e dalış yap filan… zorlama işte, gençliğini çürüttün.

17
4
yanıtYanıtla
Karaşal:

Ferdi giderse fener biter…

15
3
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Ali koç çok iyi Fenerbahçelisin biliyoruz.Bu senede iyi kadro kurdun o da tamam ama devre arası tranfer politikan iyi degildi birde gs gibi saha dışında güçlü olamadın.Fetöyle kol kola girin demiyorum gs gibi ama sizinde siyasi bağlantılarınızın ve gücünüzün olması lazım

10
3
yanıtYanıtla
Mstf Byzt:

Taraftar seni istemiyor utanma yok mu sende

6
3
yanıtYanıtla
y d:

Mert Hakan Yandaş kendisine yer bulamadı mı kadroda onca rezilliğe rağmen?

3
3
yanıtYanıtla
Barış O. B.:

Hayal satıyor başkan. Saydığı oyuncuların en az 3'ü banko gider

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title