Haberler
Güncelleme:

Belçika'da terör örgütünden provokasyon! Türkler müdahale etti ortalık yangın yerine döndü

Belçika'nın Limburg bölgesinde PKK yandaşlarının arabalarına terör örgütünü simgeleyen paçavralar ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerini asarak sergiledikleri provokasyona Türklerin müdahale etmesiyle ortalık yangın yerine döndü. Türk asıllı bir vatandaşın darp edildiği görüntülerin servis edilmesi üzerine gerilimin tırmandığı olay sırasında bazı araçlar ateşe verilirken, çok sayıda polisin olay yerine sevk edilmesiyle sükunet sağlandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Nasıl bir virüssünüz arkadaş siz Dünya'nın her yerinde sorun çıkartıyorsunuz, rahat durmuyorsunuz. Japonya da bile Kürt sorunu yarattınız bari Belçika da rahat durun.

306
44
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Bu arada vatansever Kürtlere sözüm yok, sözüm bölücülük yapan, terör örgütü sempatizanı olan Kürtleredir.

yanıt207
yanıt29
Güray Dilli :

Yakında çözüm süreci başlasın derler

yanıt35
yanıt5
JY:

HEPSINI SINIR DISI EDIN.

156
42
yanıtYanıtla
Özgür Bulut:

Hahahhaha nereye

yanıt1
yanıt1
haksız mıyım:

belçikayı bırakın ülkemizde bile azgındır bunlar.türkiye çok merhametli bir devlet. hiçbir ülke askerine kurşun sıkan, ülkeyi bölmeye çalışan hainlerine türkiye kadar adaletle yaklaşmaz. bu bölücüleri şımartan da biraz budur. hangi kılıf altında olursa teröre yaltaklık edeni vatandaşlıktan at, sınırdışı et bak bakalım kucağımızda oturup sakalımızı yolabiliyorlar mı?

139
32
yanıtYanıtla
olcayto mete:

en iyi yorum bu. tek çözüm bu. hainlik edeni vatandaşlıktan çıkar. gönder gitsin ailecek. buradaki vatansever Kürtler de rahatlar. ama sorunu çözmek istemiyorlar.

yanıt1
yanıt0
Bordo Bere:

TÜRKLERDE BIRLIK YOK

143
23
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

çoğu kendini Türk olarak kabul etmiyor bi tarafı sıkışınca Türküm diyor yalnız Atatürkün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu kabul edenlere Türk denir öbürlerine ise ne denir bilemem

yanıt88
yanıt95
ahyed yıldız:

Türk olmayan kardeşlerimiz ne olacak peki. Türk olup düşman olan var, Kürt olup kardeş olan da var. Lazım olan Irk birliği değil islam birliği.

yanıt71
yanıt48
Demir Acer:

Heusden Zolder uzun bir cadde var genelde Türk ler kaliyor o caddede pkk nin kara parasını akliyan üç yada dört mekan var kesinlikle onlarin işidir, Belçika hükümetin izni sayesinde pkk kara parasi aklaniyor.

59
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sadece belcikada degil avrupanin bir cok yerinde pkk yandaslari bilhassa 2. el araba ve uyusturucu üzerinden kara para akliyorlar ve malesef ikdidarda dünyada örnegi görülmemis sekilde nerden buldunuz diye sormayacagiz yeterki dövizinizi bize getirin diyerek bilerek veya bilmiyerek adeta bu hainlere ve diger kara para aklayicilarina uyusturucu baronlarina sanki yol gösteriyor böyle olmamali.

yanıt15
yanıt0
Özgür Sevindik:

Sade vatandaş denen zırtaboz bu toprakların kurucusuda belli kurtarıcısıda balon patladı hala üfleyip şişirme derdindesiniz bırakın artık şu süpermen film lerini masallarını

13
6
yanıtYanıtla
Yücel AtaBir:

Bunların baya başı boş bırakıldı bakalım ne zaman ipleri sıkılacak yada sıkılmasına izin verilecek

7
3
yanıtYanıtla
mesut tezer:

besledikleri kargalar yakında göslerini oyacaklar haberleri yok

5
1
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

İki tane toros - reno gönderin. bi daha sokağa çıkabiliyorlar mı bak gör... En sonunda iş oraya varacak zaten

4
2
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Kendi rivayetlerine göre; Yahudilerle kuzenmişler...

4
0
yanıtYanıtla
Alaaddin Coşkun:

Vatan haini her yerde vatan hainidir onun için ülke önemli değildir.Bizim ülkemizden uzak dursunlar ne halleri varsa görsünler.

1
0
yanıtYanıtla
Emin Tas:

Saddam Saddam Saddam

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title