Haberler
Güncelleme:

Meksika'da belediye başkan adayı, kameralar önünde suikasta uğradı

Meksika'daki seçim kampanyasının son günü cinayet haberiyle gölgelendi. Başkan adayı Alfredo Cabrera kampanya mitinginde vurularak öldürüldü, suikastçı etkisiz hale getirildi. Hükümet, geçen Eylül ayından bu yana yerel makamlara aday olan en az 22 kişinin öldürüldüğünü ifade etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

SALİH:

Ülke olarak bizde oraya doğru sürükleniyoruz. Ciddi yaptırımların gelmesi gerekiyor. Aile kurumunu tekrar gözden geçirip düzene sokması gerekiyor.

107
10
yanıtYanıtla
HALİS ER:

şeriat gelirse tüm sorunlar çözülür

yanıt80
yanıt95
Altay Bozkurt:

HALIS, SERIAT ISTIYOSAN HIC DURMA !! HEMEN ARABISTANA YOLA CIK, BAK ORDA SERIAT VAR!! SERIATI BEKLEME SEN SERIATA GIT , HIC DURMA HADI YALLAH KANKA, HEM DAHA COK SEVAP ALIRSIN. : )))

yanıt69
yanıt55
Mengele:

Halis bey sana ucak bileti aldim yarin sabah Afganistana ucuyorsun tek gidis bileti

yanıt27
yanıt24
MÜCAHİD:

müslümanım diyip şeriate karşı çıkmanın mantığı nedir? şeriat=Kuran Sünneti seniye o zaman de ki ben ateistim değistim agnostikim vs vs onlara sözüm yok o zaman şöyle de ben bir ateist olarak şeriat istemiyorum de amenna ama unutmayın bu ülke bacımın anamın örtüsüne kafir eli değmesin diyen şehitlerin kanıyla sulandı.

yanıt28
yanıt18
mehmet:

mücahid hocam şöyle anlatıyım. şu an memleketi şereat ile yönetecek adam yok. siyasiler kendi rantı için kullanacak. ARABİSTAN buna en iyi örnek. keza afganistanı saymaya gerek yok. dünyada şeriatla yönetilip huzur bulan varmı şu an?

yanıt22
yanıt7
MÜCAHİD:

mehmet yüzlerce var dubaisinden katarına ummanından endonezyasına suç oranları dipte çünkü kısas var 3-5 seneyle cinayetten çıkmak yok,

yanıt3
yanıt0
Anil Ulker:

Şeriat isteyenin kellesi gider herkes akıllı olsun

yanıt0
yanıt0
Muhammed Çelik:

Meksika ve şeriat ?? siz bu kafaları nerede yapıyonuz yaaa

yanıt0
yanıt0
SUNSET null:

her olayı şeriat isteğine bağlayan arkadaşlar bu yönetim biçimi olan ülkelere gidebilir. ne yapsanız nafile. burası Türkiye Cumhuriyeti.

62
40
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Yav he he

yanıt20
yanıt28
Mengele:

Darisi basimiza

4
9
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İhmalkarlığın böylesi. Bir adım arkasından gelen kişi kafasına sıkıyor. Hani önlem...

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title