Haberler
Güncelleme:

31 Mart'ın "en"leri! İşte AK Parti ve CHP'nin en yüksek oy oranıyla kazandığı belediye başkanlıkları

31 Mart yerel seçimlerinde partilerin en yüksek oranla kazandıkları belediye başkanlıkları belli oldu. AK Parti'de ilk üç sıra Siirt Tillo, Yalova Termal ve Ordu Kumru olurken CHP'nin ilk üçü ise İzmir Urla, İstanbul Kadıköy ve Bakırköy oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

haksız mıyım:

Uzmanlar, CHP’nin başarısının altında yatan en önemli unsurlar arasında AKP seçmeninin sandığa gitmemesi, YRP’ye yönelen kitle, derinleşen yoksulluktur... bu, bugünkü cehp nin yayın organı cumhuriyetten alınmadır. yani cehp nin başarısı yoktur. muhafazakar seçmenin küskünlüğü ve başka partilere dağılması vardır. emanet oylarla 2028 hayali kuran aç tavuklara duyurulur

129
162
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

he he : )) aynen dediğin gibi. Hülooğğğğğğğğğ

yanıt62
yanıt33
Ugur Karamanli:

Peki diyelim öyle. Neden akp seçmeni küstü ? Akp’nin başarısızlığı olmasın nedeni? Toplam katılım oranı %80 civarında (düşük değil). Toplam oy sayısı CHP’de yükseliş gösterdi. Biraz daha analiz yapmalısın. Herkes birşeyler uydurur ;)

yanıt70
yanıt33
Özkan Bulut:

Haaaaaa çok bilmiş delip geçti Halk demiyor da siz kazaninca chp yi sevmiyorlar chp kazaninca millet küstü millet sizi zaten sevmiyor du sadece yıllar dir bol keseden dagittiniz acısı şimdi çıktı

yanıt1
yanıt0
Hasan Kara:

uğur karamanlı akp 20 milyondan 12 milyona düştü chp 12,5 milyondan 14 milyona çıktı sence bu tabloda chp çok mu başarılı görünüyor benim bildiğim sandığa gitmeyenler küskün akp seçmenleriydi kısaca chp küsen akp oylarıyla kazandı ama akp ninde vatandaşlar neden küstü çok iyi araştırması gerekiyor öyle her yaptığım doğru diyerek olmuyor birazda halkın isteğine bakmalı akp için önümüzdeki 4 yıl çok çok önemli

yanıt10
yanıt5
mstfa Uygr:

Doğru tespit.

yanıt11
yanıt0
Yusuf null:

bu kadar iyi anlatılabilirdi eyvallah kardeşim

yanıt3
yanıt0
yüksel kircicek:

Deve sidigini az iç aradaki oy farkı 9 milyonun üzerinde.

yanıt1
yanıt0
ertugrul ceylan:

Koyun kardeşim hiçbir siyasi partiye üye değilim ama sence neden küstüler yani şöyle senin anlayacağın gibi anlatayım küsmüş olmaları ortada bir yanlış görmelerinden kaynaklanıyor yani iktidarda hata bulmalarından sen elini vicdanına koyup ekonomi iyi halkın refahı yerinde adil bir memleket diyebiliyor musun ?

yanıt1
yanıt0
Mehmet Uçar:

yazık sana teh hücreli yaşamak zor olmalı

yanıt0
yanıt0
Serkan Wash:

Chp evet patlattı sandıkları ama Ak parti bu seçimde sadece kendini patlattı. Artık Allah Allah diyerek insanları kandıramayacaksınız, hırsızlık yapamayacaksınız! Koyun dediğimiz kitle bile ummadık bir şekilde uyanmaya başladı. Buda rabbimin bir kerameti işte.

75
28
yanıtYanıtla
Hamza AYKUT:

Kazandığınız seçimde bile koyun diyerek hakaret ediyorsunuz. Koyun dediğiniz seçmen düşünüp analiz edip öyle oy kullanıyor ki fikri değişebiliyor. Bu durum da pislik kokan sokaklarında yaşamayı kabul eden İzmir ve Kadıköy vatandaşları ne oluyor çok merak ediyorum.

yanıt35
yanıt5
Adem Örnek:

Soyadı gibi beynide yıkanmış Serkan, seçmen bunun sadece bir yerel seçim olduğu ve bu vesileyle iktidara uyarı vermek istediğinden ya sandığa gitmedi yada diğer partilere dağıldı, ancak genel seçimde bu seçmenin yarısı chp ye oy vermez o işler senin bildiğin gibi değil, burda chp kendine başarı çıkarmasın başarısız olan iktidardır. Kaldı ki, cumhurbaşkanının şahsi oyu her zaman partinin üzerinde olmuştur halkın nazarında biz rahatız sende rahat ol

yanıt7
yanıt3
ASar Gnc:

bu basari CHP basarisi degil, milletin Ak partiye olan inancini kaybetmesinden kaynaklidir. umarim CHP ekonomiyi düzeltir.

31
29
yanıtYanıtla
Orhan D:

CHP nin kemikleşmiş seçmeni söylüyor. Eşeği aday yapsalar yine oy veririz diye. Bu zihniyet neyi düzeltecek. Habire heykel diksin. Bulunduğumuz büyük şehir ilçesine son bir yılda 6 tane heykel diktiler. Evlere şenlik bir durum. :)

yanıt19
yanıt11
YILDIRAY YILDIRIM:

mansur başkanın oylarını niye yazmadınız adam % 30 fark attı.

37
6
yanıtYanıtla
null:

kendi kalesine gol Atan takım sahadan yenik ayrıldı olayın özü bu rakip sahada kendi gücüyle kazanmadı

13
5
yanıtYanıtla
Perwer:

Bizim buradaki ak partili belediye başkanı gerek hizmetleriyle gerek çalışkanlığıyla çok başarılı bir kişiydi ancak halk bu dönem onun yerine başka partiyi secti. Nedeni de halkın genel olarak başta ekonomi olmak üzere Cumhurbaşkanı ve tüm bakanların tarafsız olmaları gerekirken sahaya inip belediye başkanlıkları için mitingler düzenlemeleriydi. Yoksa CHP’nin hizmetler üzerinden kesinlikle hiçbir seçim başarısı yok. Çok eminim bu sonuca kendileri bile inanmıyorlar. Onlar içinde büyük sürpriz oldu. Bakalım bu yükü taşıyabilecekler mi?

4
0
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

Yormayin kendinizi urettikce batan bir ulkeyiz.Ekenomik kriz olsada oy atiyorlar mantigi AKP yi felc etti ve domino etkisi yapacak artik cunku cogunluk bu partiyi desteklemiyor artik hirsizlik arsizlik savurganlik bitmezse isleri zor

1
0
yanıtYanıtla
heyyy:

ülke yol geçen hanı oldu çeteler ülkesi oldu yoksulluk zaten milletin canına yetti akp seçmende chple denedi cezayı bu şekilde kesti. CHP tebrik etmek gerek. Bence çok iş düşüyor artık halk boş laf yemiyor. Bir de partiler arası birbirlerine olan hakaretleri de cabası. Kadın belediye başkanlarımızı da yürekten kutluyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title