Haberler
Güncelleme:

Kızına şiddet uygulayan anneden kendisine tepki gösterenlere yanıt: Alın sizin olsun

İstanbul Küçükçekmece'de yol ortasında kızına şiddet uyguladığı öne sürülen anne ile çevredeki vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. "Bebek değil 10 yaşında" sözleriyle kendisine tepki gösterenlere bağıran kadın, çevredeki vatandaşların "Önce git tedavi ol, kızı böyle köşeye sıkıştırma" demesi üzerine "Alın sizin olsun" diyerek arkasını dönüp uzaklaşmaya başladı. Tartışma anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (37)

SUNSET null:

Toplum psikolojisi bozuldukça, ebeveyn mağduru çocuklar daha büyük hasar alıyor

477
15
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

Bu çocuklarda yarın topluma travmaları büyük ve piskolojisi bozuk bir karakter olarak girecek.! kendini toparladı toparladı aksi taktirde oda evladı olursa aynısını yapacak! işte bir toplumun bozulma yöntemi! sonra tüm halk virüslü gibi gezecek! ne merhamet ne saygı ne sevgi kalıyor! Şuan ki halkın yozlaşması merhametin yok olma evresine gelmiş oluşu gibi! ÇOK ÜZÜCÜ!

yanıt197
yanıt6
DEMOKRAT:

Olaylar daha da büyümüş, kim bilir eve gidince çocuğa neler yapmıştır! Gördün mü diye bağırmış orada ! Çok üzüldüm bir kız babası olarak. Allahım yardım et ikisine de devletimiz veya hayırlı bir insan eliyle!

yanıt173
yanıt13
mühendis:

Öyle bilmeden sorgulayın tabi herkesi. Insan sabrının her zaman bir sınırı vardır. Ne oldugunu tam olarak bilmeden yanlı? yorum yapılır.

218
114
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Sonradan dizimi dövmeyeyim demiş galiba abla...

yanıt36
yanıt17
Sedat Şahin:

Ne sabrı ne sınırı çocuktur yaramazlık yapar anne babasını kızdırabilir gayet normal. Anne babanın bağrmasınıda anlarım ama alın sizin olsun deyip dönüp gitmek nedir ya.Bu nasıl bi kafa.

yanıt66
yanıt10
Arman Usa:

herkez gibi evladi olan bir insanim ve evlat size Allah tarafindan 18 yasina kadar verilen emanettir( dindar bir insan degilim) emaneti gunu geldiginde topluma yararli bir fert olarak teslim etmek boynumuzun borcu. Cocuktur yaramazlik yapacak, istememesi gereken seyleride isteyecek, sizin ne sikintiniz var bilmeyecek, butun bunlari anne baba olmadan once dusunup tasinip cocuk sahibi olmak lazim.Her fert anne baba olmayi hak etmiyor,Allah psikoloji bozuk olanlarin yardimcisi olsun

yanıt32
yanıt5
Cool Black:

Sen bir de mühendis misin? Çocuk bu çocuk. Aklına gelebilecek en kötü yanlışı yapmış olabilir. Adı üstünde çocuk. Çocuklar neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünemez. 30-40 yaşını geçmiş bizler bile daha fazla yanlış yapıyoruz.

yanıt19
yanıt3
Bajiru Kata:

terbiye vermek suc olmus biz bayilana kadar dayak yedik terbiye adi altinda iki bagirdi diye yaygara koparmak niye sanki meydan dayagi atiyor.

184
112
yanıtYanıtla
ismail polat:

çocukların psikolojisi sosyal medya bağımlılığı yüzünden büyük tahribata uğramış durumda ebeveyn olarak müdahale etmek hakkımız sokak ortasında olmasını doğru bulmuyorum videoya çekipte teşhir edenleri kınıyorum kadına deli muamelesi yapılmış onun o anki psikolojisi nedir öğrenmek lazım...!

180
22
yanıtYanıtla
JokerAllame:

Herkes anne baba olmamalı bu hayatta

92
36
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Bazı İnsanlar cocuklarının z kuşağı gibi boş olmasını istemiyor

yanıt18
yanıt8
Faruk Yigit:

Konu basına yansıdı ya bu DEVLET şimdi çocuğunu senden alır annelikte yapar babalıkta. Sende rahat rahat sevgilinle flört edersin

34
61
yanıtYanıtla
Deniz:

Kimbilir ne yapti annesine ki Anne kizdi?

38
40
yanıtYanıtla
Sükrü Sahin:

ne yapacak 10 yasinda cocuk sokakta dayak yemeyi hakedecek ? cocuk yaramazlikta yapsa götürür evinde dogruyu ögretirsin sokakta dövmwk nedir o bir kiz cocugu

yanıt2
yanıt1
Milletin Adami:

Olmaz olsun böyle bir anne

19
31
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

anne kız arasında ne yaşandığını bilmeden dışardan kimse müdahale etmesin. kimse kızının kötü olmasını istemez. kızını dövmeyen dizini döver. bizde dayak yedik azar işittik çokta güzel okuduk çokta güzel bir yerelere geldik çokta güzel evlatlar doğurduk

22
11
yanıtYanıtla
Fikriye:

Eminim öylesindir, dayakla harika olunduğunu ilk senden duyuyorum, kocan dövünce de yarabbi şükür mü diyorsun, ya da adamı parça pincik ediyorsundur, ailenden öyle görmüşsün ya

yanıt2
yanıt6
İsmimi ne yapacaksın:

Oğlunu dövmeyen de dizini döver diyebiliyor musunuz?

yanıt0
yanıt2
Güven önemlş:

kız çocuğu ile baş etmek çok zor bir iştir, erkeğe benzemez

16
7
yanıtYanıtla
Sükrü Sahin:

siz neler sacmaliyorsunuz benimde kizim var 13 yasinda hicte zor bir is degil sen evde ona örf adetini kültürünü düzgünce güzelce ögretirsen! Onlar gelecegin analari cennet kapilari 10 yasinda yaptigi bir yaramazlikta sokak ortasinda dövülmesimi lazim???

yanıt6
yanıt3
Güven önemlş:

şükrü daha iyi yaş, dur az büyüsün görelim seni

yanıt2
yanıt2
Güven önemlş:

şükrü sen önce saygıyı öğren, ağzını düzelt

yanıt1
yanıt2
Güven önemlş:

şükrü sen kendini eğitemişsin nasıl çocuk eğitecen

yanıt0
yanıt1
Fatma Olğun:

Bu çocuk annesine vermektense Sosyal hizmetlere verilsin yazık Sokakta çekinmeden çocuk dövüyorsa evde ne işkenceler yapıyordur çocuğa..

2
10
yanıtYanıtla
Fikriye:

Fatma Hanım çok haklısın, haberi okuyunca kendi çocukluğum aklıma geldi. Annem babama kızar, olmadık zamanlarda hırsını bizden alırdı, yolda yürürken hızlı yürüyemesem sokağın ortasında bağıra çağıra haşlardı. Gerçekten çok üzücü.

yanıt3
yanıt1
Uğur SARIKAYA:

Çocuğuna terbiye vermek hakkı gerekirse çocuklar kendini anne babadan üstün görmemeli çocuk yerini bilecek

8
3
yanıtYanıtla
Mac Atlas:

Millet çocuğuna bir terbiye veremez oldu

6
3
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Siz o kadrına ulu orta azarlarsanız kadında eve gidince snein yüzünden deyip çocuğu dövecek. Daha uygun bir dille söylemek gerek.

6
1
yanıtYanıtla
Hakan Aslan:

Herkes Anne Baba olmamalı - Bizimde çocuklarımız bizi çileden çıkarıyor - Bu annelik doğru annelik değil - Git tedavi ol bence de -

3
2
yanıtYanıtla
mahmut kaygusuz:

ordakilerinin çoçuklarına sormak lazım anneleri kendilerine bagırıp dövmüşmü acabaa???

5
0
yanıtYanıtla
O Z:

Anadır, severde döverde! Çocuğun psikolojisini asıl onlara karışan yabancılar bozuyor... Ama haberiniz yok sizin.

4
1
yanıtYanıtla
Cool Black:

Nerde bir çocuğun şiddete maruz kaldığını görsem kendi çocuklarım aklıma gelir. Eve gittiğimde ikisinede sımsıkı sarılırım. Bişey olduğunda anlatırım sakince. Bunun karşılığını da alıyorum.

1
1
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Benim yediğim dayağı bu ülkede kimse yememiştir. Sonuç olarak yararlı oldu. Ana başından işi sıkı tutuyor.

1
1
yanıtYanıtla
Cool Black:

Yararlı olmamış. Kendi yediğin dayakları başkasıda yesin istiyosun. Ben de çok dayak yedim babamdan ama aynısını çocuklarıma yapmıyorum. Datak yemek atmak çözmüyor işleri

yanıt1
yanıt0
Caner Alp:

Yazık çocuğa be

0
1
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Kız bağır Amaaaa orda öyle bırakamasın Şimdi değil sonra Çıkar açısı

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title