Haberler
Güncelleme:

Motorinin litre fiyatında 1 lira 40 kuruş indirim bekleniyor

Akaryakıt fiyatlarında değişiklikler yaşanırken bu defa zam değil indirim haberi geldi. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre, motorinin litre fiyatına 1 lira 40 kuruş indirim bekleniyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (3)

mehmet türkel:

Dolar ve petrol zamlanırken neyin indirimi bu .Bu durum şunu gösteriyor istedikleri zaman zam yapabilirler istedikleri zaman indirim yapabilirler. E artık pabuç pahalı o nedenle dikkat etmek gerekir zam yaparken.Troller siz cevap yazmayın sizin her yazdığınız palavra ve ucuz kelimeler.

33
9
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Işte senin o küçük beynin bu kadar çalışır ham petrol üretimi arttıkça mal fazlalasinca talep de düşerse brent petrol de düşer ış trolle gelince sizden alası yok

yanıt14
yanıt20
bekir yapici:

Türkiyede haberciler bu akaryakit haberlerinle neyin kafasini yasiyorlar neyin pesindeler anlamak imkansiz aslinda hesabi gayet basit avrupada oldugu gibi 1 yil önceki litre fiyatinla simdiki fiyati karsilastirilir o zaman ucuzlamismi yoksa artmismi meydana cikar, ayrica akaryakit fiyatlari avrupada gün icinde bile 2-3 defa iner biner ancak bu haber degeri tasimaz hele uzaktan denetim disinda hükümeti hic ilgilendirmez halkta akaryakit istasyonlarinin fiyat tabelalarina göre tercihini yapar.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title