Haberler

İstanbul'da park halindeki TIR çalındı

Güncelleme:

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde park halindeki TIR, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Hırsızlar TIR'a binerek kayıplara karışırken, o anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Bağcılar'da park halindeki TIR'ın çalınmasıyla ilgili polis çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre, hafriyat taşımacılığı yapan Soner Aktaş, 34 YS 2136 plakalı TIR'ı dün Kirazlı Mahallesi'ndeki evinin yakınlarında park etti.

Daha sonra evine giden Aktaş, bugün havanın yağışlı olması nedeniyle işe gitmedi. Öğleden sonra aracı kontrol etmek için dışarı çıkan Aktaş, TIR'ın yerinde olmadığını gördü.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Aktaş, aracın gece saatlerinde çalındığını belirledi. Aktaş, kamera kayıtlarıyla birlikte polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

"TAKSİT ÖDEME ZAMANI GELDİ"

Soner Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracını krediyle aldığını anlatarak, 10 kişilik ailesinin geçimini bu TIR sayesinde sağladığını ifade etti. Aktaş, "Taksit ödeme zamanı geldi. Nasıl ödeyeceğim? Zaten günlerdir hava yağışlı geçtiği için çalışamıyordum. Yetkililerden rica ediyorum. Aracımı bulsunlar." dedi.

Bu arada, güvenlik kamerası kayıtlarında, bir otomobilden inen 2 şüphelinin bir süre çevresinde inceleme yaptıkları TIR'ın kapısını saniyeler içinde açtıkları, aracı çalıştırarak olay yerinden ayrıldıkları görülüyor.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İstanbul'da park halindeki TIR çalındı

TIR'IN ÇALINDIĞI ANLAR KAMERADA

TIR'ı çalan kişi veya kişilerin çalma anı çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hırsızlık olayında, şüpheliler bir otomobille aracın park edildiği sokağa geldiği, araçtan inen iki şüphelinin TIR'ın çevresinde incelemelerde bulunduğu ve sonrasında TIR'a binerek olay yerinden ayrıldığı görülüyor.

Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Bağcılar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title