Haberler

TUSAŞ CANLI BOMBA PATLAMASI! TUSAŞ bomba patlamasında ölü veya yaralı var mı?

Güncelleme:

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerinde meydana gelen canlı bomba patlaması hakkında detaylar araştırılıyor. TUSAŞ canlı bomba patlamasında ölü veya yaralı var mı sorusu gündeme geliyor. TUSAŞ nerede ve neden bomba patladığı gündemde. TUSAŞ'da kim neden bomba patlattı ve son durum nedir sorularına yanıt aranıyor. Peki, TUSAŞ bomba saldırısında ölü veya yaralı var mı?

Tusaş bomba patlamasında ölü veya yaralı var mı? Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı ( Tusaş ) Tesisi önünde patlama ve silah sesleri duyuldu. TUSAŞ canlı bomba patlamasında son durum nedir, ölü veya yaralı var mı merak ediliyor. TUSAŞ bomba patlamasında son durum nedir? Detaylar haberimizdedir...

TUSAŞ BOMBA SALDIRISINDA ÖLÜ VEYA YARALI VAR MI?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından da silah sesleri duyuldu. Söz konusu olaya ilişkin canlı bomba ve terör saldırısı iddiası gündeme geldi.

TUSAŞ BOMBA SALDIRISINDA SON DURUM NEDİR?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisleri önünde bir patlama yaşandı. Patlama sonrasında çevrede silah sesleri duyuldu. Olayla ilgili olarak terör saldırısı ve canlı bomba iddiaları ortaya atıldı. Detaylar henüz netleşmemiş olmakla birlikte güvenlik güçlerinin geniş çaplı soruşturma başlattığı bildirildi.

TUSAŞ NEDİR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, Türkiye'de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tamamlanması, yenilenmesi ve satış sonrası hizmetleri alanlarındaki teknoloji merkezidir. Şirket dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380'e ve askerî nakliye uçağı Airbus A400M'ye parça üretmektedir.

TUSAŞ CANLI BOMBA PATLAMASI! TUSAŞ bomba patlamasında ölü veya yaralı var mı?
Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Soğuk Haber 3-sayfa Ankara Güncel Yaşam TUSAŞ

Ankara'da TUSAŞ'a terör saldırısı: 3 şehidimiz, 14 yaralı var

Ankara'da TUSAŞ'a terör saldırısı! Şehit ve yaralılarımız var

İçişleri Bakanı Yerlikaya: TUSAŞ'a yapılan terör saldırısında maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var

Bakan Yerlikaya paylaştı! İşte TUSAŞ'taki saldırıya ilişkin son durum raporu

İşte TUSAŞ tesisine saldırı anı

İşte TUSAŞ tesisine saldırı anı

Ankara TUSAŞ'taki patlama anı kamerada

TUSAŞ'taki patlama anı kamerada

title