Haberler

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Olimpiyat Oyunları Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Güncelleme:

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçının ne zaman ve saat kaçta olacağı merak konusu. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda karşısında tarihi bir zafer kazanan Filenin Sultanları, grubun ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Peki, Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Olimpiyat Oyunları Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Türkiye- Dominik Cumhuriyeti maçı için heyecan artıyor. Türkiye, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda karşısında tarihi bir zafer kazandıktan sonra, grubun ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı hangi kanalda, şifresiz mi ve Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Detaylar haberimizdedir...

TÜRKİYE-DOMİNİK CUMHURİYETİ VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

  • 1 Ağustos: Türkiye-Dominik Cumhuriyeti saat 10.00

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Olimpiyat Oyunları Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Gruplarındaki ilk iki sırada yer alan takımlar ile en iyi iki grup üçüncüsü, toplamda 8 takım, çeyrek finale yükselecek.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Dominik Cumhuriyeti Dominik Cumhuriyeti Paris Olimpiyatları Filenin Sultanları Filenin Sultanları Soğuk Haber Hollanda Voleybol Türkiye Türkiye Paris Spor

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri aracın kaza yapması sonucu 4 askerimiz şehit düştü

4 askerimiz şehit düştü

Kahreden detay! 'Narin'in Elif Ba'sı, çantası, terlikleri de cesedinin olduğu çuvaldaydı'

"Elif Ba'sı, çantası, terlikleri çuvaldaydı"

Diyarbakır'da Narin Güran soruşturması kapsamında 23 kişi gözaltına alındı

Narin Güran soruşturmasında çok sayıda aile üyesine gözaltı

AK Partili Ensarioğlu açık açık itiraf etti: Bilip de söylemememiz gereken şeyler var

"Bilip de söylemememiz gereken şeyler var"

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title