Haberler

Talos, Cloudwall'ı Satın Alarak Kripto Piyasasında Gücünü Artırıyor

Güncelleme:

Citibank ve Andreessen Horowitz gibi büyük yatırımcıların desteklediği kripto ticaret yazılımı sağlayıcısı Talos, risk yönetimi platformu Cloudwall'ı bünyesine katıyor. Bu stratejik hamle, Talos'un kurumsal müşterilere sunacağı hizmetleri genişletmeyi ve dijital varlık yönetiminde yeni bir dönem başlatmayı amaçlıyor. Cloudwall, 2022 yılında 6,3 milyon dolarlık bir tohum yatırımı almıştı. Talos ise 2022'de 1,25 milyar dolar değerlemeyle 105 milyon dolarlık finansman turunu tamamlamıştı.

Citibank ve Andreessen Horowitz gibi büyük yatırımcıların desteklediği kripto ticaret yazılımı sağlayıcısı Talos, Cloudwall'ı bünyesine katarak piyasadaki konumunu güçlendiriyor. Bu stratejik hamle, Talos'un kurumsal müşterilere sunacağı hizmetleri genişletmeyi amaçlıyor ve dijital varlık yönetiminde yeni bir dönemi başlatıyor.

Kripto Ticaret Devi Talos, Sektördeki Yerini Cloudwall Satın Alımıyla Güçlendiriyor

Kripto ticaret yazılım sağlayıcısı Talos, yatırım devleri Citibank ve Andreessen Horowitz'in (a16z) desteğiyle, risk yönetimi platformu Cloudwall'u satın aldığını duyurdu. Talos, bu satın almayla birlikte kurumsal müşterilerine daha kapsamlı hizmetler sunmayı hedefliyor.

Talos'un kurucu ortağı ve CEO'su Anton Katz, yaptığı açıklamada, Cloudwall'ın kurumsal müşterilere yönelik dijital varlık yönetimi araçları geliştirme konusundaki uzmanlığını övdü. Katz, Talos'un var olan ticaret teknolojisi ile Cloudwall'un portföy yönetimi ve risk değerlendirme araçlarının entegrasyonunun, müşterilerine daha etkin bir hizmet sunma kapasitesini artıracağını belirtti.

Cloudwall'ın kurucu ortağı ve CEO'su Kyle Downey ise dijital varlıkların gelecekteki önemine vurgu yaparak, bu varlıkların yönetimi ve risk değerlendirilmesi konusunda Talos ile birlikte çalışacak olmanın heyecan verici olduğunu ifade etti. Downey, Cloudwall olarak dijital varlık ticaretindeki risk yönetimi ihtiyaçlarına çözüm sunmaya odaklandıklarını ekledi.

Cloudwall, 2022 yılında LocalGlobe ve Illuminate Financial'den 6,3 milyon dolarlık bir tohum yatırımı almıştı. Şirketin hali hazırda New York ve Singapur'da ofisleri bulunuyor.

Son olarak Talos ise 2022'de 1,25 milyar dolar değerlemeyle 105 milyon dolarlık finansman turunu tamamlamıştı. Şirkete yatırım yapan yatırımcılar arasında Citibank ve a16z'nin yanı sıra Wells Fargo Strategic Capital, BNY Mellon, PayPal Ventures, Castle Island Ventures ve Fidelity Investments gibi isimler yer almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Citibank Yazılım Kripto Yatırım Kripto Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title