Haberler

Şanlıurfa Valiliği, Siverek'te yaşanan güvenlik görevlisi darbıyla ilgili açıklama yaptı

Güncelleme:

Şanlıurfa Valiliği, bir siyasi partinin Siverek belediye başkan adayının güvenlik görevlisini darbettirdiği iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Valilik, görüntülerin incelendiğini ve şahsın başka bir şehirde kamu görevlisi olduğunun tespit edildiğini belirtti.

Şanlıurfa Valiliği, bir siyasi partinin Siverek belediye başkan adayının güvenlik görevlisini darbettirdiği iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı sosyal medya platformlarında "Bir siyasi partinin ilçe belediye başkan adayının güvenlik görevlisini darbettirdiği" iddiasına ilişkin görüntülerin yer aldığı hatırlatıldı.

Görüntülerin incelendiği belirtilen açıklamada, "İnceleme neticesinde görüntülerde yer alan şahsın, ilimiz nüfusuna kayıtlı olup, başka bir şehirde kamu görevlisi olduğu ve güvenlik görevlisi olmadığı tespit edilmiştir. Kendisiyle yapılan görüşmede 'görüntülerin 7 yıl öncesine ait olduğu ve kimseden davacı-şikayetçi olmadığını' beyan ettiği, şahsın yaptığı bir açıklamanın da sosyal medya mecralarında paylaşıldığı anlaşılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, kentte seçim güvenliğine ilişkin tüm hususların hassasiyetle takip edildiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Valiliği Şanlıurfa Siverek Güvenlik Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title