Haberler

Rojin Kabaiş öldü mü, öldürüldü mü?

Güncelleme:

Rojin Kabaiş'in ölüm haberleri gündemi sarsarken, olayın detayları da merak konusu oldu. Kabaiş'in ölümü doğal yollarla mı gerçekleşti yoksa bir cinayet mi söz konusu? Bu soruların yanıtları henüz belirsizliğini koruyor.

Rojin Kabaiş öldü mü, öldürüldü mü? Genç üniversite öğrencisinin cansız bedeninin bulunmasının ardından, olayın detayları hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Rojin'in ölümüyle ilgili en çok merak edilen konular arasında, bu ölümün doğal sebeplerden mi yoksa bir cinayet sonucu mu gerçekleştiği yer alıyor.

ROJİN KABAİŞ ÖLDÜ MÜ, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Kendisinden 18 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeni, Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Olayla ilgili olarak, yetkililerin başlattığı soruşturmanın detayları ve sonuçları bekleniyor.

Rojin Kabaiş öldü mü, öldürüldü mü?

NE OLMUŞTU?

Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyordu. Daha önce sahilde cep telefonu ile kulaklığı bulunan Kabaiş'i arama çalışmaları Van Valiliğinin koordinatörlüğünde oluşturulan özel ekiplerin de katılımıyla hem göl hem de kıyı bölgelerinde aralıksız sürüyordu.

Rojin Kabaiş öldü mü, öldürüldü mü?
Haberler.com / Beyza Nur Ergin - Gündem

Ali Yerlikaya Soğuk Haber Kayıp Kız Cinayet 3-sayfa Güncel Hukuk Yaşam Van

Kredi kartlarından Savunma Sanayii Fonu'na kesinti içeren yasa teklifi geri çekildi

Tartışma yaratan yasa teklifi geri çekildi! Kredi kartlarından kesinti yapılmayacak

18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin'in cansız bedeni bulundu

Rojin'den acı haber geldi

Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil'in babasının ifadesi günler sonra ortaya çıktı

Ayşenur'un babasının ifadesi günler sonra ortaya çıktı

CHP lideri Özel'den MHP lideri Bahçeli'ye destek: Doğrusunu yapıyorsun

Özel, Bahçeli'ye destek verdi

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title