Haberler

Ömer Yeşilbaş kimdir? Survivor dans jürisi Ömer Yeşilbaş kimdir?

Güncelleme:

Survivor All Star 2024'de büyük rekabet devam ederken yarışmacıların streslerini atmaları için dans yarışması düzenlendi. Yıllar sonra ilk defa olacak yarışmada Turabi, Ogeday, Sercan, Damla maharetlerini sergilediler. Peki, Ömer Yeşilbaş kimdir? Survivor dans jürisi Ömer Yeşilbaş kimdir?

Survivor All Star 2024, 31 Ocak Çarşamba günü büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmanın bu bölümünde dans yarışması gerçekleşti ve takımlar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Peki, Ömer Yeşilbaş kimdir? Survivor dans jürisi Ömer Yeşilbaş kimdir?

SURVİVOR DANS YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2024 31 Ocak Çarşamba günü dans yarışmasıyla ekranlara gelecek. Kıyasıya rekabette SMS kaldırıldı ve yarışmacılar sadece başarılarıyla final yoluna kadar gidebilecek.

Henüz kazanan takımın resmi açıklaması yapılmamış olsa da izleyiciler, büyük bir merak içinde sonucu bekliyor. Kazanan isim ve takım netleştiğinde bu haber güncellenecek ve kazanan tarafın bilgileri paylaşılacaktır.

ÖMER YEŞİLBAŞ KİMDİR?

Dans etmeye 21 yaşında İzmir'de gecekondu mahallemizde ve İzmir sokaklarında başladım. Hayatımda dans edeceğime imkan vermezdim, dünyada dansa en uzak insan olabilirdim. Bir kış günü İzmir Kemeraltı'na, biriktirdiğim son paramla kendime kışlık kıyafetler almaya gittim. O dönemde ben kumaş pantolon, beyaz çorap, poşu ve topuğuna bastığım kundura ayakkabı giyen Doğu şiveli bir adamdım. Kemeraltı'ndaki sokak satıcılarından bir tanesi kolumdan tutup beni dükkanına soktu. İçerisi bir sürü Amerikan marka eşofman takımları, renkli ve desenli kıyafetler ile doluydu. Normalde giymeyeceğim, yaşadığım mahalleye o kıyafetlerle giremeyeceğim Amerikan bir markanın eşofman altını ve bir sweatshirt'ünü, aklıma girip son paramla almama neden olmuştu. Aldığım kıyafetleri yine poşu ve topuğuna bastığım kunduram ile beraber giyiyordum. Yolda beni gören bir adam "Sen break dansçı mısın, hip hopçu musun?" dedi. O dönemde söylemek istediğini tam anlamamış olsam da dansın ve dansçının çevremdekiler tarafından kötü olarak kodlandığını bildiğim için bozulmuş ve sinirlenmiştim. Break dance'in ne olduğunu bilmediğim için de göstermesini istedim. Dans etmeye başladığında dikkatimi çekti ve bana da öğretmesini istedim. Her akşam dans çalışmak için bir araya gelmeye başladık.

Kaynak : themagger.com

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Survivor All Star Turabi Ömer Star

Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı birçok ilde hissedildi

Kahramanmaraş'ta şiddetli deprem! Sarsıntı birçok ilde hissedildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu

Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu! İşte o isimler

Kayıt parası için 'Şehir efsanesi' diyen Bakan Tekin'i zora sokacak video

Kayıt parası için "Şehir efsanesi" diyen Bakan Tekin'i zora sokacak video

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title