Haberler

Mustafa Savaş kimdir, nereli? AK Parti Aydın Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş biyografisi! Mustafa Savaş ne mezunu?

Mustafa Savaş kimdir sorusu araştırılan konular arasında yer alıyor. Mustafa Savaş'ın kariyeri merak konusu oldu. Peki, Mustafa Savaş kimdir? Mustafa Savaş kaç yaşında, ne mezunu? İşte detaylar...

Türkiye, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlere kilitlenirken, AK Parti'nin belediye başkan adayları kimler olacak merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda İstanbul başta olmak üzere 26 ilin adaylarını açıkladı. Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Mustafa Savaş kimdir? Mustafa Savaşkaç yaşında, ne mezunu? Detaylar haberimizde...

MUSTAFA SAVAŞ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Mustafa Savaş, 1965 yılında Aydın'ın Çine ilçesinde doğdu.

MUSTAFA SAVAŞ NE MEZUNU?

İzmir Atatürk Lisesini bitirdikten sonra üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde tamamladı.Mezuniyetinden sonra müfettiş yardımcılığı göreviyle başladığı Halk Bankasında ilerleyen yıllarda müfettişlik, şube müdürlüğü, daire başkanlığı gibi farklı kademelerde görevler üstlendi.

MUSTAFA SAVAŞ KİMDİR?

2001 Türkiye ekonomik krizi sonrasında Halk Bankasının yeniden yapılanması aşamasında genel müdür yardımcısı görevine getirildi. Bankanın sigorta şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. 2002'den 2009'a Risk Yönetimi ve İç Kontrol Genel Müdür Yardımcısı, 2009-2010 döneminde Risk Takip ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı, 2010-2011 döneminde Bireysel Krediler Genel Müdür Yardımcısı, 2011'de Mevduat ve Nakit Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı ve 2011'den siyasete ağırlık verdiği 2014 yılına kadar da Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

Mustafa Savaş kimdir, nereli? AK Parti Aydın Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş biyografisi! Mustafa Savaş ne mezunu?

MUSTAFA SAVAŞ EVLİ Mİ?

İngilizce bilen savaş evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Mustafa Savaş Aydın Gündem Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title