Haberler

Muslera neden kırmızı kart gördü?

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'u konuk etti. Maçın son dakikalarında Galatasaray'ın kalesi Muslera kırmızı kart gördü. Peki, Muslera neden kırmızı kart gördü?

Muslera niye kırmızı kart gördü? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'u konuk etti. Maçın son dakikalarında Galatasaray'ın kalesi Muslera kırmızı kart gördü. Peki, Muslera neden kırmızı kart gördü? Detaylar...

MUSLERA NEDEN KIRMIZI KART GÖRDÜ?

Galatasaray, karşılaşmanın son bölümünde en azından tur şansını uzatmalara taşıyacak golü ararken konuk takım Young Boys, 87.dakikadaki kontratakta Alan Virginius ile golü buldu ve 1-0 öne geçti.

Galatasaray'da kaptan Muslera, bu golün ardından gol sevinci yaşayan rakibine yaptığı sportmenlik dışı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü. Bu karttan sonra Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oyuna giren Günay Güvenç, kalan dakikalarda kaleyi korudu.

Muslera neden kırmızı kart gördü?

GALATASARAY ELENDİ Mİ?

Galatasaray, maç boyunca olduğu gibi birçok net fırsatı kalan kısa sürede de değerlendiremedi. Böylelikle sahadan 1-0 mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Cimbom, deplasmandaki ilk maçı da 3-2 kaybetmişti.

YOLUNA AVRUPA LİGİ'NDE DEVAM EDECEK

Young Boys'a elenen Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızılılar, Kupa 2'deki yeni sisteme göre 36 takımlı lig aşamasında mücadele edecek. Kura çekimin ardından lig aşamasında 36 takımın oynayacağı 8 maç belirlenecek. Bu maçlar sonunda ilk 8'de yer alan takımlar adını son 16 turuna yazdıracak. 8 maç sonunda 9 ve 24. sıralar arasındaki takımlar play-off oynayacak. Play-off sonunda 8 takım daha son 16'ya yükselecek.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Galatasaray Galatasaray Soğuk Haber Young Boys Young Boys Muslera Muslera Spor Son Dakika

Narin'in babası canlı yayında açık açık isim verdi: Nevzat Bahtiyar'ın öldürdüğünü düşünüyorum

Narin'in babası şüphelendiği ismi canlı yayında açık açık söyledi

Görüntüler ilk kez ortaya çıktı! Narin ile tutuklanan amcası aynı karede

Narin ile tutuklanan muhtar amcası aynı karede

Savcılık, çocuğu için harekete geçti! Jahrein, cezaevine ters kelepçeyle götürüldü

Konu mide bulandırıcı olunca, çocuğu için de harekete geçildi

Alışveriş merkezinde korkunç olay! Tuvalette cansız bedeni bulundu

Alışveriş merkezinin tuvaletine girenler, korkunç manzarayla karşılaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title