Haberler

MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 27 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Ünlü televizyon programı Müge Anlı'nın 27 Haziran tarihli canlı yayını izleme linki yayınlandı. Müge Anlı'nın son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. Programın son bölümünde neler yaşandığına dair ayrıntılar programın resmi internet sitesinde yer alıyor.

Müge Anlı'nın 27 Haziran tarihli canlı yayınına dair izleme linki ve son bölüm özeti merak ediliyor. Müge Anlı'nın son bölümünde yaşananlar ve detayları ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Müge Anlı'nın programında çözülemeyen olaylar ve gizemler, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

50 yaşındaki 3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya 4 Mayıs'ta şüpheli şekilde kayıplara karıştı. Sevil Çetinkaya'yı aramak için stüdyoya gelen kardeşleri Yeliz ve Baykal Kaya, ablaların arkadaşı olan İsmail Gezer'den şüphelendiklerini söyledi. Stüdyoya gelen ve karşı taraf ile yüzleşen İsmail Gezer'in "Beni burada zorla tutuyorlar" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. İsmail Gezer'in kaçmak için polisi aradığı söylenirken, Müge Anlı, binanın güvenli olduğunu ve kimsenin burada zorla tutulmayacığını söyledi.

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 27 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

4 Mayıs'ta şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan Sevil Çetinkaya'nın boşanmak üzere olduğu eşi Ayhan Çetinkaya'da canlı yayına katıldı. Ayhan Çetinkaya, kayıp eşinin İsmail Gezer'e vekâlet vermesinin mümkün olmadığını, Sevil Çetinkaya'nın parasını kaptıracak bir kadın olmadığını söyledi. İsmail Gezer'in "Sevil'i en son Afyonkarahisar'a bıraktım" diyerek hedef şaşırttığını söyleyen Ayhan Çetinkaya, önemli açıklamalarda bulundu.

Sevil Çetinkaya kaybının baş şüphelisi İsmail Gezer'in kendisini dolandığını söyleyen Turgay Bey canlı yayına katıldı. Annesinin tarlasını satmak için İsmail Gezer ile iletişim kurduğunu söyleyen Turgay Bey, İsmail'in kendi imzasını taklit ettiğini söyledi.

MÜGE ANLI CANLI İZLEME LİNKİ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Atv Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Komşusundan gelen sesi kaydedip sosyal medyada isyan etti: Her gün aynı şey

Komşusundan gelen sesi kaydedip sosyal medyada isyan etti: Her gün aynı şey

Sinan Oğan'dan canlı yayında Kılıçdaroğlu itirafı: Bana, 'Yönetemeyeceğiz, kriz çıkar' dedi

Sinan Oğan'dan canlı yayında Kılıçdaroğlu itirafı: Bana, 'Yönetemeyeceğiz, kriz çıkar' dedi

Bakan Koca'nın başını yiyen olaylar! Kızılcahamam'daki tartışma bardağı taşıran son damla olmuş

Bakan Koca'nın başını yiyen olaylar! Kızılcahamam'daki tartışma bardağı taşıran son damla olmuş

Bakmadan Geçme

30 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Almanya Danimarka maçı neden durdu, ne oldu? Almanya Danimarka maçı iptal mi oldu, ertelendi mi? 1 Temmuz Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 1 Temmuz burç yorumları nedir? Almanya Danimarka maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Almanya Danimarka maçı ne oldu? Almanya Danimarka maçı CANLI izle! (EURO 2024) Almanya Danimarka EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? İsviçre İtalya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İsviçre İtalya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İsviçre İtalya maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İsviçre İtalya maçı ne oldu? TRT 1 şifreli kanal nasıl açılır? (ÇÖZÜMÜ) TRT 1 frekans! (GÜNCEL) TRT 1 Türksat 4A frekans ayarı nasıl yapılır? İsviçre İtalya maçı CANLI izle! (EURO 2024) İsviçre İtalya EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! ALMANYA-DANİMARKA CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! 29-30 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
İzmir'in 5 ilçesinde orman yangını! Bakan Yumaklı bölgeye gidiyor

İzmir'in 5 ilçesinde orman yangını! Bakan Yumaklı bölgeye gidiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title