Haberler

Mehtap Yılmaz kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Mehtap Yılmaz kaç yaşında, nereli? Mehtap Yılmaz biyografisi!

Mehtap Yılmaz kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Mehtap Yılmaz kaç yaşında, nereli? Mehtap Yılmaz biyografisi!
Güncelleme:

Aramızda Kalmasın programının konuğu Mehtap Yılmaz oldu. Canlı yayına konuk olan Şarkıcı Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Aramızda Kalmasın konuğu Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz kaç yaşında, nereli?

Mehtap Yılmaz, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Canlı yayına çıkan Şarkıcı Mehtap Yılmaz kaç yaşında, kimdir ve nereli olduğu araştırılıyor. Aramızda Kalmasın konuğu Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz kaç yaşında, nereli? Mehtap Yılmaz biyografisi! Aramızda Kalmasın konuğu Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz kaç yaşında, nereli? Mehtap Yılmaz biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

MEHTAP YILMAZ KİMDİR?

Mehtap Yılmaz 19 Mart 1978'de Rize'de doğdu ancak çocukluğu Artvin'de geçti. Geçimsizlik yüzünden anne ve baba ayrılınca iki kardeş anneye, iki kardeş de babaya verildi. Baba yeniden evlenmeye karar verince de o iki kardeş de annelerinin yanına geldi. Mehtap'ın müzikle tanışması çok küçük yaşlara dayanıyor. Babası bağlama çalıp şarkı söylermiş. Mehtap Yılmaz'ın hayatı bir arkadaşıyla birlikte gittiği restoranda değişti. Gittikleri restoranda ısrarlara dayanamayıp şarkı söyledi, çok beğenilince restoranın sahibinden iş teklifi aldı. O sıralarda bir yandan liseyi dışarıdan bitirmeye çalışıp bir yandan da sekreterlik yapıyordu.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Mehtap Yılmaz Soğuk Haber Televizyon Magazin Müzik Tv8

Ömer Öcalan İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüştü! İşte ilk sözleri

Yeğen Öcalan dün İmralı'ya gitti! İşte ilk sözleri

Teröristbaşı Öcalan: Buradan tabutla çıkmak istemiyorum

Teröristbaşı Öcalan: Buradan tabutla çıkmak istemiyorum

TUSAŞ saldırısında kullanılan silahlar tek bir örgütü işaret ediyor

Teröristlerin kullandığı silahlar tek bir örgütü işaret ediyor

TUSAŞ'taki terör saldırısında kahreden 'çiçek' detayı

TUSAŞ'taki terör saldırısında kahreden 'çiçek' detayı

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title