Haberler

Mehmet Kocatepe kimdir, nereli? AK Parti Artvin adayı Mehmet Kocatepe hayatı ve kariyeri! Mehmet Kocatepe ne mezunu?

AK Parti, yerel seçimlerde Artvin Belediye Başkanı adayı olarak Mehmet Kocatepe'yi gösterdi. Kocatepe'nin politik kariyeri ve kişisel özellikleri merak konusu oldu. Peki, Mehmet Kocatepe kimdir, nereli? Mehmet Kocatepe ne mezunu? İşte detaylar...

Türkiye, 31 Mart 2024'te düzenlenecek yerel seçimlere odaklanırken, Ak Parti'nin belirleyeceği belediye başkan adayları büyük bir heyecanla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Ak Parti, İstanbul dahil olmak üzere 26 ilin adaylarını tanıttığı özel Aday Tanıtım Toplantısı'nı Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi. Bu bağlamda Artvin Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Kocatepe'nin hayatı ve kariyeri, seçim öncesinde yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Mehmet Kocatepe kimdir, nereli? Mehmet Kocatepe ne mezunu? AK Parti Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe'nin kariyeri ve yaşamıyla ilgili detaylar, seçmenler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Mehmet Kocatepe kimdir, nereli? Mehmet Kocatepe ne mezunu? Detaylar haberimizde...

MEHMET KOCATEPE KİMDİR?

Mehmet Kocatepe 1966 yılında Artvin'de dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamladıktan sonra Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Halk Eğitimi üzerine master yaparak "Bilim Uzmanı" unvanını aldı.
2003-2009 yılları arasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yaptı. Kocatepe, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı görevine atandı. Evli ve üç çocuk babası olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Mehmet Kocatepe Kocatepe AK Parti Artvin 3.Sayfa Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title