Haberler

Kostic sakat mı? Kostic sakatlık geçmişi nedir?

Güncelleme:

Fenerbahçe, Juventus forması giyen Filip Kostic'i kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertiler, Juventus'la Filip Kostic'in transferi için anlaşmaya vardı. Peki, Kostic sakat mı? Kostic sakatlık geçmişi var mı?

Fenerbahçe, Juventus'un sol kanat oyuncusu Filip Kostic'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Sırp yıldızın transferi kısa süre içinde açıklanacak. Peki, Kostic sakat mı? Kostic sakatlık geçmişi var mı?

KOSTİC SAKAT MI?

Fenerbahçe, Juventus'un sol kanat oyuncusu Filip Kostic transferini bitirdi. Sarı lacivertliler, Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Sırp yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer ettiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe Kulübü'nün, 31 yaşındaki futbolcunun transferini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi, akşam saatlerinde İstanbul'a getireceği Kostic için özel uçak ayarlaması yapıyor.

Sakatlık geçmişi hakkında:

Gazeteci Süleyman Rodop, Filip Kostic gündemiyle ilgili bilgiler aktardı. Rodop'un açıklamaları şu şekilde: "Kostic'i menajerler Galatasaray'a teklif etti. Ancak oyuncunun sakatlıklarından dolayı Galatasaray çok uzatmadan görüşmelerden çekildi. Galatasaraylı bir yönetici ile görüştüm. 'Fenerbahçe Kostic ile anlaştı' dedim. 'Sakat oyuncu aldılar, hayırlı uğurlu olsun' dedi." ifadelerini kullandı.

Transfermarkt sakatlık bilgileri:

Son Sakatlığı: Bağ yaralanması

Son Sakatlık tarihi : 16 Haz 2024

Dönüş tarihi : 11 Ağu 2024

Sakatlık süresi: 56 gün

Osman DEMİR
Haberler.com - Gündem

Soğuk Haber Fenerbahçe Fenerbahçe Juventus Futbol Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi mesajı: Hesabını mutlaka soracağız

Ayşenur'un katillerine seslendi: Hesabını mutlaka soracağız

Narin'in kaybolduğu gün paylaşılmış! Aileden kimse bu mesaja açıklık getiremiyor

Narin'in ailesinden kimse bu mesaja açıklık getiremiyor

Narin Güran cinayetinde oklar ağabey Enes'e dönmeye başladı

Narin Güran cinayetinde oklar ağabeye dönmeye başladı

Emekli ve memur ne kadar zam alacak? Merkez'in enflasyon tahminiyle hesaplar değişti

Emekli ve memuru ocakta bekleyen zam oranı belli gibi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title