Haberler

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı, hangi tarihte yağacak? SON DAKİKA AKOM UYARDI!

Güncelleme:

Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek İstanbul'da yağışların şehrin kırsal ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur, zaman zaman kar şeklinde etkili olabileceği öngörülüyor. Peki, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı, hangi tarihte yağacak?

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Sorusu, Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı hava nedeniyle birçok kişi tarafından merak ediliyor ve internet üzerinde araştırılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yaptığı açıklamada Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı hava etkili olacağı belirtildi. Peki, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı, hangi tarihte yağacak?

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Bu hafta sonu İstanbul'da, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava etkili olacak. Sıcaklıkların Cumartesi öğle saatlerinden itibaren 8-10 derece birden azalarak kış değerlerine gerileyeceği öngörülüyor. Yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. Pazar sabah saatlerine kadar devam edecek yağışların şehrin kırsal ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur, zaman zaman kar şeklinde etkili olabileceği tahmin ediliyor.

Bugün hava sıcaklığı 17 derecelere kadar çıkacak ancak çok bulutlu bir gökyüzü hakim olacak. Aralıklarla hafif yağmur bekleniyor. Cumartesi öğle saatlerinden itibaren Pazar sabahına kadar sürecek yağışların etkisiyle şehrin kırsal ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar görülebileceği öngörülüyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Balkanlar İstanbul AKOM Hava Durumu Gündem Yaşam Haberler Son Dakika

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title