Haberler

İnek Şaban filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? İnek Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi?

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan İnek Şaban filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği İnek Şaban konusu, özeti ve İnek Şaban oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. İnek Şaban filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan İnek Şaban filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İnek Şaban filmini izleyecek olanların merak ettiği İnek Şaban konusu nedir, İnek Şaban oyuncuları kimler ve İnek Şaban özeti gibi konuları inceliyoruz.

İNEK ŞABAN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Manavda çıraklık yapmakta olan Şaban bir gün sevdiği kızın başlık parasını ödemek için Almanya'ya gitmek üzere havalimanına gider. Ne var ki, Şaban'ı kaleci Bülent sanan Kara Mithat'ın adamları Şaban'ı yaka paça Mithat'a götürürler. Şaban, Bülent'in yerine maçlara çıkar, maçlarda aklına manavda attığı karpuzlar gelir ve kalede adeta devleşir. Filmin sonlarına doğru Bülent geri döner ve gerçek anlaşılır.

İNEK ŞABAN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER

İlk gösterim tarihi: 1978

Yönetmeni: Osman F. Seden

Senaryo: Osman F. Seden, Berrin Giz

Ülke: Türkiye

Yapımcı: Kemal Sunal; Fatma Girik

Oyuncular

Kemal Sunal - Kaleci Bülent / İnek Şaban

Defne Yalnız - Zeliha

Yavuz Karakaş - Arap Nuri

Saadet Gürses - Ayşe

Dinçer Çekmez - Kara Mithat

Osman F. Seden - Kulüp Başkanı

Zeki Sezer - Doktor

Abdi Algül - Kara Mithat'ın Adamı

Macit Flordun - Antrenör

Nermin Özses - Ayşe'nin Annesi

Kudret Karadağ - Mardinli Arif'in Adamı

Ali Şen - Bekir Efendi

Mehmet Uğur - Arap Nuri'nin Adamı

İbrahim Kurt - Jilet Rıza'nın Adamı

Baykal Kent - Manda

İbrahim Uğurlu - Kara Mithat'ın Adamı

Orhan Elmas - Menajer Kayhan

Nuri Tuğ - Bahçıvan Kadir

Süheyl Eğriboz - Jilet Rıza

Cevdet Balıkçı - Arap Nuri'nin Adamı

Çetin Başaran - Kara Mithat'ın Adamı

Hakkı Kıvanç - Karpuzcu

Ali Demirel - Kumarbaz

Seyfettin Karadayı - Kulüp Yöneticisi

Çekimleri:

İnek Şaban filmi, 1978 yılında çekildi ve vizyona giriş tarihi olarak ise 1 Şubat 1979 tarihi tercih edildi. İstanbul'da çekilen filmin içerisinde o sene oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçından görüntüler de kullanıldı.13 Mar 2021

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Sinema Kültür Sanat Haberler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: En düşük emekli aylığına zam konusunda çalışmalar sürüyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: En düşük emekli aylığına zam konusunda çalışmalar sürüyor

SHP, 14 yıl sonra yeniden kuruldu! Tüm gözler Kılıçdaroğlu'nun üzerinde

SHP, 14 yıl sonra yeniden kuruldu! Tüm gözler Kılıçdaroğlu'nun üzerinde

Elde kalanları da sattı! Türk medyasında 45 yıllık Aydın Doğan dönemi tamamen bitti

Elde kalanları da sattı! Türk medyasında 45 yıllık Aydın Doğan dönemi tamamen bitti

Bakmadan Geçme

Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? 8-9 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! Ciro Immobile kimdir? Hangi takımlarda oynadı? Ciro Immobile nereli, kaç yaşında? Panama filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Panama filmi ne zaman, nerede çekildi? Yıldızlararası filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Yıldızlararası filmi ne zaman, nerede çekildi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 8-9 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! 1917 filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? 1917 filmi ne zaman, nerede çekildi? Sosyal Demokrat Halkçı Parti nedir? Sosyal Demokrat Halkçı Parti neden kapatıldı, siyasi görüşü ne? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 8-9 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 8-9 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Mücahit Can Akçay kimdir? Mücahit Can Akçay hangi takımda oynuyor? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 8-9 Temmuz Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Beşiktaş, Ciro Immobile ile anlaştı mı? Immobile İstanbul'a geldi mi? Beşiktaş ile kaç yıl anlaştı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 8-9 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı? Ücretli öğretmenlik başvurusu şartları neler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 8-9 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi!
ATM'lere yeni işlem menüsü geldi: Bunu yapanın kartına el konulacak

ATM'lere yeni işlem menüsü geldi: Bunu yapanın kartına el konulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title