Haberler

Gümüşhane Belediye Başkanlığını MHP Adayı Vedat Soner Başer Kazandı

Güncelleme:

Gümüşhane Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP adayı Vedat Soner Başer, kesin olmayan sonuçlara göre 6 bin 691 oy alarak kazandı. AK Parti adayı Ercan Çimen ise 6 bin 140 oy aldı. Vedat Soner Başer, Gümüşhane'de doğmuş olup eczacılık mesleğini icra etmektedir ve MHP'de çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Gümüşhane Belediye Başkanlığını MHP adayı Vedat Soner Başer kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Vedat Soner Başer 6 bin 691, AK Parti adayı Ercan Çimen 6 bin 140 oy aldı. (Açılan sandık oranı: Yüzde 100)

Başer'in öz geçmişi

Gümüşhane'de 1974 yılında doğan Vedat Soner Başer, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 1998'de mezun oldu. Gümüşhane'de eczacılık yapan ve Türkiye Eczacılar Birliği İl Temsilciliği görevini üstlenen Başer, Milliyetçi Hareket Partisinde çeşitli kademelerde görev aldı.

Başer, iyi derecede Latince, orta düzeyde ise İngilizce bilmektedir.

Kaynak: AA / Güncel

Belediye Başkanlığı Vedat Soner Başer Vedat Soner Başer Ercan Çimen Gümüşhane AK Parti MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi? 8-9 Mayıs Benzin ve Motorin güncel fiyatları! Benzine indirim var mı? Avcılar Belediyesi hangi parti? Avcılar Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? Akaryakıta indirim ne zaman geldi? DGS Başvuruları ne zaman? #128226 DGS başvuru ekranı! DGS ücreti ne kadar? Turgay Sevindi kimdir? Halk Tv konuğu Turgay Sevindi kaç yaşında, nereli? Turgay Sevindi biyografisi! İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü mü, neden öldürüldü? Bahar 12. bölüm ne zaman? Bahar dizisinin 12. bölümüne sağlık engeli! Demet Evgar açıkladı... İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren bilet fiyatları! İstanbul Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor, sefer saatleri ne zaman? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne, takımlar yeniden karışacak mı? Eleme adayları kimler? Drake kimdir? Ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlendi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title