Haberler

GPT-4o ücretsiz mi, hangi özellikleri ücretsiz? ChatGPT, GPT-4o nasıl kullanılır?

Güncelleme:

GPT-4o ücretsiz mi? ChatGPT, kullanıcılarına GPT-4o ücretsiz olarak sunacak. Metin, ses ve görüntü özellikleri bulunan GPT-4o'da tüm kullanıcılarına bedava mı olduğu merak ediliyor. Peki, GPT-4o nasıl kullanılır?

GPT-4o nasıl kullanılır? OpenAI, Chatgpt'nin yeni sürümü GPT-4.o ücretsiz erişimine açtı. OpenAI, X platformunda yaptığı duyuruda, bu gelişmiş yapay zeka modelini tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunmaya başladıklarını belirtti. GPT-4.o neler sunuyor? Detaylar haberimizdedir…

GPT-4o ÜCRETSİZ Mİ?

OpenAI, ücretsiz ChatGPT kullanıcılarının artık GPT-4.0 ile sunulan özelliklerden yararlanabileceğini duyurdu. Ücretsiz kullanıcılar, başkaları tarafından oluşturulan özel GPT'lere erişebilecekler. Görsellerle ilgili sorular sorabilecek ve grafik analizleri yapabilecekler.

GPT-4o HANGİ ÖZELLİKLERİ ÜCRETSİZ?

Daha önce model ve web yanıtları, veri analizi, grafik oluşturma, dosya yükleme, bellek ve özel GPT'ler gibi özellikler sadece ChatGPT Plus, Teams ve Enterprise gibi ücretli kullanıcılar tarafından kullanılabiliyordu. Artık bu özellikler tüm ChatGPT kullanıcılarına açık olacak.

OpenAI, GPT-4'e kıyasla daha hızlı ve metin, görüntü, ses yeteneklerinin geliştirildiği GPT-4.o'yu tanıtırken, bu yeni modelin ücretsiz kullanıcılara da sunulacağını belirtmişti. Bugün itibarıyla OpenAI, bu yeni özellikleri herkesin kullanımına açılmış durumda.

GPT-4o ücretsiz mi, hangi özellikleri ücretsiz? ChatGPT, GPT-4o nasıl kullanılır?

Kullanıcılar, Google Drive veya OneDrive'dan dosya yükleyerek yapay zekanın grafik analiz etme ve grafik oluşturma gibi yeni özelliklerinden faydalanabilecekler. Yeni model, gelişmiş veri analizinin yanı sıra daha hızlı tepki verme, ton ve arka plan seslerini anlama ve hatta duygu katarak konuşma yeteneğine sahip.

Ancak, ücretsiz ChatGPT kullanıcıları için belirli bir mesajlaşma ve konuşma sınırı bulunuyor. Bu sınır aşıldığında GPT-4.0 yerini GPT-3.5'e bırakıyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Soğuk Haber Teknoloji ChatGPT ChatGPT

CHP'de kurultay günü! Özgür Özel net konuştu: Bir daha bu partide görev alamayacaklar

Kurultaya damga vuran çıkış: Bu partide görev alamayacaklar

40 yıla kadar hapsi istenen Engin Polat tahliye edildi

Engin Polat tahliye edildi

Tahliye kararı sonrası Dilan Polat'tan ilk paylaşım: Enerciii

Eski Dilan geri döndü: Enerciii

Kayıp Narin'le ilgili kahreden gelişme! Mezarlıkta şüpheli bulgulara rastlandı

17 gündür haber alınamayan kayıp Narin'le ilgili kahreden gelişme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title