Haberler

FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur?

Güncelleme:

FED'in faiz kararını açıklayacağı tarih ve saat merak konusu oldu. 2024 yılında yapılacak olan FED faiz kararı toplantısı, ekonomi dünyasında büyük bir heyecanla bekleniyor. Toplantının ne zaman ve saat kaçta gerçekleşeceği araştırılıyor. FED'in alacağı faiz kararı, dünya genelinde ekonomik dalgalanmalara neden olabilecek önemli bir etken. Peki, FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur?

FED, Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı sonrasında faiz kararını duyuracak. Piyasalar, her ay düzenli olarak açıklanan faiz oranlarını büyük bir merakla bekliyor. ABD Merkez Bankası en son kararında faiz oranlarını değiştirmemişti. Şimdi gözler, FED'in gelecek PPK toplantısına çevrildi. FED faiz kararı hangi gün açıklanacak ve PPK toplantısı ne zaman yapılacak, merak ediliyor. FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? Detaylar haberimizdedir...

FED FAİZ KARARI TOPLANTISI NE ZAMAN?

FED'in Mayıs ayı faiz kararı önemle bekleniyor. Takvime göre, Haziran ayının 11 ve 12'sinde gerçekleştirilecek toplantının ardından karar, 12 Haziran'da akşam saatlerinde, 21:00 - 22:00 civarında açıklanacak.

NİSAN AYI FED FAİZ KARARI

ABD Merkez Bankası ( Fed ), politika faizinde değişiklik yapmayarak yüzde 5,25 ile 5,50 arasındaki seviyeyi korudu. Bu karar, son 23 yılın en yüksek faiz seviyesinin devamını sağlıyor. Fed, enflasyondaki düşüşü dikkate alarak ekonominin gücünü korumak amacıyla yıl boyunca beklemeyi sürdüreceğini açıkladı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Ekonomi Dünya Fed Gündem Finans Dünya Ekonomi Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title