Haberler

Facebook'tan video indirme nasıl olur? Facebook'tan video indirmek için ne yapmak gerekir? Facebook'tan video nasıl indirilir?

Güncelleme:

Facebook birçoğumuzun severek kullandığı hem Türkiye'nin ghem dünyanın en çok kullanıcı olan sosyal medya ağlarından birisi. Durum böyle olunca Facebook ile ilgili bir çok uygulama özellik ve eklenti ortaya çıkabiliyor.

Facebook ile ilgili en çok merak edilen durumlardan birisi ise bu mecrada gördüğümüz videoları indirebilme özelliği. Facebook kendi bünyesinde bu özelliği kullanıcılara sunmuyor. Ancak farklı eklentiler vasıtasıyla facebook'tan video indirmek mümkün. Hem de ücretsiz.

Facebook'tan video indirme nasıl olur? Facebook'tan video indirmek için ne yapmak gerekir? Facebook'tan video nasıl indirilir?

FACEBOOK'TAN VIDEO NASIL İNDİRİLİR?

Facebook'ta indirmek istediğiniz video üzerine sağ tıklayınız ve URL göster diyerek video linkini kopyalayınız. Tarayıcınızda yeni sekme açarak oraya yapıştırınız. "www" yazan yeri silip yerine "mbasic" yazınız ve entera basınız. Videoyu oynatınız. Sağ tıklayınız ve video olarak kaydete tıklayarak indirebilirsiniz.

IPHONE'LAR İÇİN FACEBOOK'TAN VIDEO İNDİRME

Apple uygulama mağazasına gidin. MyMedia uygulamasını App Store üzerinden yükleyin. Facebook uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz videoya gidin.Videoyu çaldıktan sonra paylaşma seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunun ve "Bağlantıyı kopyala" seçeneğine dokunun.Kolayca indirilebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Facebook

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });