Haberler

Elektriğe zam geldi mi? Elektrik faturası zammı ne zaman uygulanacak?

Güncelleme:

Elektrik fiyatlarına zam geldi mi ve faturaya ne zaman yansır merak ediliyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, elektriğe zam yapılacağını duyurdu. Peki, elektrik faturası zammı ne zaman uygulanacak?

Elektrik faturası zammı ne zaman faturaya yansıyacağı gündeme gelirken EPDK'den açıklama geldi. Elektriğe zam geldi mi? Elektrik faturası zammı ne zaman uygulanacak? Detaylar haberimizdedir…

ELEKTRİĞE ZAM GELDİ Mİ?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, elektriğe yüzde 38 zam geldiğini duyurdu. Bu artışla beraber 100 kWh elektrik tüketimi olan bir mesken abonesi için ödenecek tutar 207,23 TL oldu. Zam, 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak.

Elektriğe zam geldi mi? Elektrik faturası zammı ne zaman uygulanacak?

"ENERJİ TÜKETİM MALİYETLERİNDE YAŞANAN ARTIŞ NEDENİYLE"

Yapılan açıklamada, enerji üretim maliyetlerinde yaşanan artış nedeniyle nihai elektrik perakende satış fiyatlarında mesken abone grubu için yüzde 38, tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30, kamu ve özel hizmetler sektörü abone grubunun düşük kademesi için yüzde 38 ve yüksek kademesi için yüzde 20 oranında artış yapıldığı bildirildi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Elektrik Zammı Zam Gündem Finans Ekonomi Haberler

Çalışanların skandal konuşmasını herkes duydu! TRT Spor'da tuhaf canlı yayın kazası

Çalışanların skandal konuşmasını herkes duydu! TRT Spor'da tuhaf canlı yayın kazası

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a zehir zemberek yanıt: Sana boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a zehir zemberek yanıt: Sana boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın acı günü: 75 yaşındaki annesi denizde boğularak can verdi

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın acı günü: 75 yaşındaki annesi denizde boğularak can verdi

Bakmadan Geçme

V yatay mı dikey mi, H yatay mı dikey mi? Vertical – Horizantal ne demek? İspanya Gürcistan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Gürcistan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Hangisi "daha iyi, en iyi" anlamına gelir? Kim Milyoner Olmak İster 30 Haziran Sorusu Cevabı Nedir? 100 Bin TL'lik soru ve cevabı ne? İspanya Gürcistan maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İspanya Gürcistan maçı ne oldu? İngiltere Slovakya maçı CANLI izle! (EURO 2024) İngiltere Slovakya EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? İngiltere Slovakya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İngiltere Slovakya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gazi Koşusu'nu kim kazandı 2024? DRAGON FLAME Akın Sözen kimdir? TRT Spor neden yok? TRT spor yayın yok EURO 2024? TRT Spor'da ne oldu? 30 Haziran TRT Spor canlı yayı argo konuşma olayı ne? İngiltere Slovakya maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İngiltere Slovakya maçı ne oldu? İspanya Gürcistan maçı CANLI izle! (EURO 2024) İspanya Gürcistan EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? İngiltere Slovakya maçı CANLI izle! (EURO 2024) İngiltere Slovakya EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 bugün şifresiz EURO 2024 maçı İZLE! TRT 1 frekans bilgileri! (TRT 1 Turksat frekans 4A 42E bilgileri) TRT 1 İsanya - Gürcistan maçı frekans güncelleme nasıl yapılır? TRT 1 frekans bilgileri! (TRT 1 Turksat frekans 4A 42E bilgileri) TRT 1 İngiltere - Slovakya maçı frekans güncelleme nasıl yapılır?
Antalya Havalimanı'nda İsrail uçağı krizi! 'Yakıt verilmedi' yalanının arkasından bakın ne çıktı

Antalya Havalimanı'nda İsrail uçağı krizi! "Yakıt verilmedi" yalanının arkasından bakın ne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title