Haberler

Çeşme Belediyespor İzmirspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Çeşme Belediyespor İzmirspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Güncelleme:

BAL Ligi'nde haftanın en önemli maçlarından Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı öncesi Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak merak ediliyor. Çeşme Belediyespor İzmirspor maçına saatler kaldı. Peki, Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı hangi kanalda? Çeşme Belediyespor İzmirspor maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Çeşme Belediyespor İzmirspor CANLI İZLE!

Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı hangi kanalda? Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı öncesi Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak merak ediliyor. BAL Ligi'nin önemli mücadelelerinden Çeşme Belediyespor İzmirspormaçı detayları araştırılıyor. Peki, Çeşme Belediyespor İzmirspor maçını hangi kanal veriyor? İşte Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı yayın bilgisi haberimizde! Çeşme Belediyespor İzmirspor CANLI İZLEME LİNKİ var mı?

ÇEŞME BELEDİYESPOR İZMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Çeşme Belediyespor İzmirspor arasındaki BAL Ligi maçı yayıncısı bulunmuyor.

ÇEŞME BELEDİYESPOR İZMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Çeşme Belediyespor İzmirsporMaçı, 6 Ekim Pazar günü oynanacak.

Çeşme Belediyespor İzmirsporMaçı, saat 14:00'te başlayacak.

ÇEŞME BELEDİYESPOR İZMİRSPORMAÇI KAÇ KAÇ?

Çeşme Belediyespor İzmirspormaçı henüz başlamadı.

ÇEŞME BELEDİYESPOR İZMİRSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı, ev sahibi takımın sahasında oynanacak.

BÖLGESEL AMATÖR LİG NEDİR?

Bölgesel Amatör Lig (kısaca BAL), Türkiye'nin 5. seviyedeki futbol ligi konumundadır. İlk olarak 1990-1994 yıllarında Deplasmanlı Amatör Lig adıyla oynanan bu lig, 2010 yılında yeniden kurulmuştur.

2024-2025 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3. Lig'e toplam 12 takım yükselecektir.

Müsabakalar sonunda; Gruplarını birinci olarak tamamlayan 10 takım, grup ikincileri ve üçüncüleri arasında oynanacak olan play-off müsabakalarından 1 takım, İstanbul takımlarının bulunduğu 10. grupta 4 takım arasında oynanacak olan grup içi play-off müsabakaları sonunda birinci olacak 1 takım, olmak üzere toplam 12 takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanır.

9 grupta son iki sırayı alan takımlar ile, İstanbul ili takımlarının bulunduğu 10. grupta son dört sırayı alan takımlar, BAL' dan bulunduğu ilin en üst yerel ligine düşer.

BAL baraj müsabakaları BAL takımı ile yerel lig takımı arasında oynanır. Baraj müsabakalarına katılan BAL takımları BAL statüsüne, yerel lig takımları ise 2024-2025 sezonunda yayınlanan Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar Kitapçığında yer alan yaş uygunluklarına uymakla mükelleftir. BAL Baraj müsabakaları tek maç eleme usulü ile oynanır. BAL baraj müsabakaları zorunlu durumlar hariç müsabakalarının tamamlanması sonrası 15gün içinde oynatılır.

BAL müsabakalarında yaşı büyük futbolcu uygulaması kaldırılmıştır. Bölgesel Amatör Lig müsabakalarında 2009 ve daha küçük doğumlu futbolcular oynayamazlar.

2024-2025 sezonunda BAL'da yabancı uyruklu futbolcu oynatılamaz.

BAL 2024 - 2025 sezonu, bu statüde belirtilen kriterleri yerine getiren ve illere verilen kontenjan kapsamında 2023-2024 Sezonunda BAL'da yer alarak TFF 3. Lig'e çıkamayan veya yerel amatör lige düşmeyen 76 takım, yerel liglerde dereceye girerek veya baraj maçında galip gelerek BAL'a yükselen 60 takım, 2023 -2024 sezonunda TFF 3.Lig'den düşen 9 takım ve deprem nedeni ile hakları dondurulan 8 takım olmak üzere toplam 153 takımdan oluşur.

BAL 2024-2025 sezonu 14 takımlı 2 grup, 15 takımlı 4 grup, 16 takımlı 3 grup ve 17 takımlı 1 grup olmak üzere toplam 10 grup'da 153 takımın katılımı ile oynanır. Aynı illerin takımları aynı grupta yer alırlar.

Osman DEMİR
Haberler.com - Gündem

Türkiye Futbol Federasyonu Soğuk Haber İzmirspor Çeşme

Beklenen oldu! İran, İsrail'i füzelerle vurdu

İran, İsrail'i füzelerle vurdu

İsrail'i vuran İran'dan yeni açıklama: Daha yıkıcısı olacak

İsrail'i vuran İran'dan yeni açıklama: Daha yıkıcısı olacak

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

DEM Partililerle tokalaşan Bahçeli: Barışı sağlamak lazım

DEM Partililerle tokalaşan Bahçeli'nin açıklaması da bir hayli çarpıcı

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });