Haberler

Cemo Filmi

Cemo filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Cemo filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Birgün derede yıkanan çok güzel bir kız gören ve ona aşık olan çan ustası Memo kızı takip eder ve değirmenci Cano'nun kızı olduğunu öğrenir. Babasından Cemo yu istemeye gider fakat güzel yabani ile evlenebilmesi için onunla dövüşmesi gerekmektedir. Sorikoğlu adlı zengin bir beyin de Cemo da gözü vardır.

Yönetmen: Atıf Yılmaz

Senaryo: Kemal Bilbaşar, Ayşe Şasa

Oyuncular: Mümtaz Ener, Tuncer Necmioğlu, Bilal İnci, Fikret Hakan, Türkan Şoray

Filmin Türü: Drama, Romantik,

Orijinal Adı: Cemo

Yapımcı Firma: Akün Film

Yapım Yılı: 1972

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Son anlar nefes kesti! A Milli Takımımız, EURO 2024'te son 16'da

Son anlar nefes kesti! A Milli Takımımız, EURO 2024'te son 16'da

Ankara ile ilişkileri düzeltmeye yeşil ışık yakan Esed'in önemli bir şartı var

Ankara ile ilişkileri düzeltmeye yeşil ışık yakan Esed'in önemli bir şartı var

Mersin'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Mersin'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bakmadan Geçme

27 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Beşiktaş stadı yangın söndü mü? Tüpraş Stadı yangın son duru ne? Yangın neden çıktı? #128680 27 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Mersin deprem mi oldu? SON DAKİKA Mersin deprem şiddeti kaç, merkezi neresi? 27 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Gürcistan Müslüman mı, dini ne? TRT 1 şifre nasıl çözülür, TRT 1 şifre kaldırma nasıl yapılır? Hakan Çalhanğolu golü izleme linki HD! Çekya Türkiye maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Çekya Türkiye maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gürcistan Portekiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Gürcistan Portekiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gürcistan Portekiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Gürcistan Portekiz maçı ne oldu?
Bakan Yerlikaya gündüz kuşağı programlarını eleştirdi, Müge Anlı'nın yanıtı sert oldu

Bakan Yerlikaya gündüz kuşağı programlarını eleştirdi, Müge Anlı'nın yanıtı sert oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title