Haberler

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749

Güncelleme:

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? Çaykur, 2024 yılında işçi alımı yapacak. İşçi alımına dair başvuru tarihleri ve başvuru şartları merak konusu oldu. Çaykur'un işçi alımı ne zaman ve hangi şartlarla gerçekleşecek, detaylar haberimizde.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), fabrikalarında çalıştırmak üzere 1072 mevsimlik işçi alımı yapacak. Bu işçi alımıyla ilgili detaylar, pek çok kişinin dikkatini çekti ve başvuru süreci hakkında bilgi edinmek isteyenlerin sayısı artıyor. ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? İşte tüm merak edilenler...

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Başvuruların 26 Nisan Cuma günü başlayacak ve 30 Nisan'da sona ereceği belirtildi. Bu süreçte adaylar başvurularını e-devlet, Alo 170 ve "www.esube.iskur.gov.tr" adresinden gerçekleştirebilecekler. Bu farklı kanallar aracılığıyla başvuru yapma imkanı, iş arayanların işlem yapma esnekliğini artırarak katılımı kolaylaştırıyor. Başvuru yapacak adaylar için bu bilgiler oldukça önemli ve başvuru süresini kaçırmamak adına dikkatle takip edilmelidir.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvurular için ikametgah şartının arandığı ve işe başlayacak mevsimlik işçiler için aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğunun olduğu vurgulandı.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749

KURA NE ZAMAN ?

Ayrıca, noter kurasının 14 Mayıs Salı günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi. Bu bilgiler, başvuru yapacak adaylar için önemlidir ve başvuru sürecine ilişkin detayların net bir şekilde anlaşılmasını sağlar. İkametgah şartı ve görev yapma zorunluluğu gibi detaylar, adayların başvuru yapmadan önce dikkate alması gereken önemli hususlardır.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çaykur Çay Gündem Yaşam Ekonomi Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title