Haberler

Bursa'da trafiğe kapatılan yollar hangileri?

Bursa'da trafiğe kapatılan yollar hangileri?
Haberler
Güncelleme:

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde düzenlenecek olan Okullar arası Cumhuriyet Koşusu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın detayları merak ediliyor. Bursa'da hangi yolların trafiğe kapatıldığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde gerçekleştirilecek olan Okullar arası Cumhuriyet Koşusu nedeniyle belirli yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Bu özel etkinlik, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu yaşatmak amacıyla düzenlenirken, katılımcıların güvenliğini sağlamak için bazı yolların kapatılması gerektiği belirtildi. Peki, Bursa'da trafiğe kapatılan yollar hangileri? Detaylar haberimizde...

BURSA'DA TRAFİĞE KAPATILAN YOLLAR HANGİLERİ?

Bursa'da Nilüfer Belediyesi Okullar arası Cumhuriyet Koşusu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapanacak. İl Emniyet Müdürlüğü, Nilüfer Belediyesi Okullar arası Cumhuriyet Koşusu dolayısıyla bugün 08.30 ile 13.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak yolları duyurdu.

Bursa'da trafiğe kapatılan yollar hangileri?

Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "23 Ekim 2024 Çarşamba günü 08.30-13.00 saatleri arasında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Garanti Bankası önünden başlayarak FSM Bulvarı, Kanuni Caddesi, Emniyet Caddesi güzergahlarından Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde son bulacak Nilüfer Belediyesi Okullar arası Cumhuriyet Koşusu düzenleneceğinden; Etkinlik öncesi ve sırasında FSM Bulvarı Cami kavşağından Esentepe Kavşağı istikametinde Tuna Kavşağına kadar araç trafiğine kapatılacak olup, koşu etkinliği güzergahında bulunan Kanuni Caddesi, Emniyet Caddesi ve buralara bağlanan sokaklar, Eğitim Caddesi Nilüfer Belediyesine kadar olan yollar ve sokaklar araç trafiğine 09.30 itibariyle kapatılacaktır. Bahse konu güzergahı kullanan araç sürücülerinin alternatif güzergah olan Sanayi Caddesi, İzmir Yolu Caddesi ve Ata Bulvarını kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir."

Haberler.com / Beyza Nur Ergin - Gündem

Soğuk Haber trafik Bursa Yaşam Spor

'Yenidoğan çetesi' iddianamesinde adı geçen özel hastanelerle ilgili çarpıcı ayrıntı

İddianamede adı geçen özel hastanelerle ilgili çarpıcı ayrıntı

Bakan Yerlikaya, TUSAŞ şehidi Atakan Şahin'in kahramanlığını anlattı: Yaralı olmasına rağmen bir an bile pes etmemiş

Bakan Yerlikaya, TUSAŞ şehidi Atakan Şahin'in kahramanlığını anlattı

Dikkat çeken 'Öcalan' sözleri: Meclis'e gelmek zorunda değil

Dikkat çeken 'Öcalan' sözleri: Meclis'e gelmek zorunda değil

Bakan Yerlikaya, TUSAŞ'a saldırının detaylarını paylaştı! Teröristlerden biri tuvalette kendini patlatmış

TUSAŞ'a saldıran teröristlerden biri tuvalette kendini patlatmış

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

title