Haberler

Bugün okullar tatil mi, bugün okul yok mu?

Bugün okullar tatil mi, bugün okul yok mu?
Güncelleme:

Batı Karadeniz bölgesinde etkili olması beklenen kuvvetli sağanak yağışlar, bölgedeki valilikleri harekete geçirdi. Meteoroloji'nin şiddetli yağış ve su baskını uyarıları üzerine, Bartın ve Zonguldak başta olmak üzere bazı illerde önlemler alındı.

Bugün başlayıp 2 Ekim'e kadar sürecek olan olumsuz hava koşulları sebebiyle birçok vatandaş bugün okullar tatil mi merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre bugün ve yarın hangi illerde okulların tatili olduğunu araştırıyor. Peki, Bugün okullar tatil mi, bugün okul yok mu?

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kodla uyardığı iller arasında yer alan Bartın'da, beklenen şiddetli sağanak yağış sebebiyle önemli uyarılar yapıldı. Vatandaşların sel, su baskını ve taşkın gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.

Bugün okullar tatil mi, bugün okul yok mu?

Zonguldak Valiliği de yaptığı açıklamada, şehir genelinde olumsuz hava koşullarının etkisini artırdığı belirtilerek, 1 Ekim 2024 Salı günü için tüm örgün ve yaygın eğitim veren kurumların, özel eğitim merkezlerinin ve rehabilitasyon kurslarının tatil edildiğini duyurdu. Valilik, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Zonguldak Valiliği de benzer bir karar alarak, 1 Ekim 2024 Salı günü il genelinde tüm okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu. Şiddetli sağanak yağışların bölgede ciddi tehlikeler oluşturabileceği belirtilirken, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı bilgisi verildi. Valilik, halkın su baskını, taşkın ve ani sel tehlikelerine karşı dikkatli olmasını istedi.

Bugün okullar tatil mi, bugün okul yok mu?

Şiddetli yağışların etkisi altındaki Bartın ve Zonguldak illerinde 1 Ekim 2024 Salı günü eğitim öğretime ara verilmiş durumda. Ayrıca bu illerde kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak. Diğer illerde de hava durumuna göre ek tedbirler alınabileceği belirtiliyor.

Osman DEMİR
Haberler.com - Gündem

Batı Karadeniz Hava Durumu Soğuk Haber su baskını Zonguldak Bartın Eğitim Yaşam Tatil

İsrail kara harekatına başladı! Lübnan ordusu geri çekildi

İsrail kara harekatına başladı! Lübnan ordusu geri çekildi

Korkulan oldu! İşte tüm dünyanın dikkatini çevirdiği Lübnan'dan ilk görüntüler

İşte tüm dünyanın dikkatini çevirdiği Lübnan'dan ilk görüntüler

Kara operasyonuyla birlikte harekete geçtiler! ABD, Orta Doğu'ya ek asker ve savaş uçağı gönderecek

"Ateşkes" diyen Bıden, bir yandan da katliama destek verecek

Kara kış şimdiden etkisini gösteriyor! Üç şehrimizde eğitime ara

Kara kış şimdiden etkisini gösteriyor! Üç şehrimizde eğitime ara

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
1 Ekim 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Ekim Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1922 Konyaspor Çankaya SK CANLI İZLE şifresiz! TFF 3. Lig 1922 Konyaspor Çankaya SK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kaç kaç? Viranşehir Belediye Spor Aliağa Futbol CANLI İZLE şifresiz! TFF 3. Lig Viranşehir Belediye Spor Aliağa Futbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Pazarspor Karabük İdmanyurdu Spor CANLI İZLE şifresiz! TFF 3. Lig Pazarspor Karabük İdmanyurdu Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Yozgat Bld. Bozok Spor Bayburt Özel İdare CANLI İZLE şifresiz! TFF 3. Lig Yozgat Bld. Bozok Spor Bayburt Özel İdare maçı ne zaman, saat kaçta, kaç kaç 1923 Mustafakemalpaşa SK Osmaniyespor FK CANLI İZLE şifresiz! TFF 3. Lig 1923 Mustafakemalpaşa SK Osmaniyespor FK maçı ne zaman, saat kaçta, kaç kaç? Ayvalıkgücü Belediyespor 52 Orduspor FK CANLI İZLE şifresiz! TFF 3. Lig Ayvalıkgücü Belediyespor 52 Orduspor FK maçı ne zaman, saat kaçta,hangi kanal? 10 Numara Sportif Efeler 09 Alanya 1221 FSK CANLI İZLE şifresiz! TFF 3. Lig 10 Numara Sportif Efeler 09 Alanya 1221 FSK maçı ne zaman, saat kaçta? Küçükçekmece Sinop SK Çorlu Spor 1947 CANLI İZLE şifresiz! TFF 3. Lig Küçükçekmece Sinop SK Çorlu Spor 1947 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 1 Ekim Salı İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 1 Ekim Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });