Haberler

Brüksel kasım ayında bir kez daha Global Tourism Forum'a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Güncelleme:

Turizm dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Global Turizm Forum (GTF), bu sene de Avrupa Birliği'nin kalbi Brüksel'de turizmin nabzını tutacak. Kasım ayında Brüksel'in dördüncü kez ev sahipliği yapacağı zirvede turizmin güncel konuları, geleceği ve sektörün izleyeceği stratejiler masaya yatırılacak.

GTF, yıllar boyunca siyaset, turizm ve ilgili sektörlerden, aralarında AB'nin kilit kurumlarından temsilcilerin de bulunduğu çok sayıda önemli ismi bir araya getirdi. Yaklaşan zirve bu geleneği sürdürmeye hazırlanıyor ve turizmin liderlerininturizmin geleceğini şekillendirecek fikir ve stratejileri paylaşmaları için benzersiz bir platform sunuyor.

GTF'in çatı markası World Tourism Forum Enstitüsü başkanı Bulut Bağcı Brüksel'de düzenlenecek zirveyle ilgili ise şöyle konuştu:

'Brüksel'de dördüncü kez düzenleyeceğimiz Lider Zirvesi Avrupa, turizm sektöründe yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler geliştirmek için mükemmel bir platform sunuyor. Geçmiş etkinliklerimizde siyasetten iş dünyasına, turizmin çeşitli alanlarından pek çok değerli ismi ağırladık ve bu yıl da aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyoruz. Turizm sektörünün geleceğini şekillendirmek ve yeni işbirlikleri oluşturmak adına tüm katılımcıları Brüksel'e davet ediyoruz.'

Liderlerin Brüksel'deki Adresi

  • Global Tourism Forum'un geçtiğimiz yıllarda Brüksel'de ağırladığı bazı önemli konuklar ise şöyle:
  • George A. Papandreou - Yunanistan Başbakanı (2009-2011)
  • David Sassoli - Avrupa Parlamentosu Başkanı
  • Dimitris Papadimoulis - Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı
  • Sébastien Bazin - AccorHotels Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su
  • Federico J. González - Radisson Hotels Group CEO'su
  • Akbar Al Baker - Qatar Airways Grup CEO'su
  • Adina-Ioana Valean - Avrupa Komisyonu Ulaştırma Komisyoneri
  • Valentina Superti - Turizmden Sorumlu Direktör, DG GROW (İç Pazar, Sanayi, Girişimcilik ve KOBİ'ler), Avrupa Komisyonu
  • József Váradi - Wizz Air CEO'su
  • Peter Gerber - Brussels Airlines CEO'su
  • Jose Ramon Bauza Diaz - Avrupa Parlamentosu Üyesi
  • István Ujhelyi - Avrupa Parlamentosu Üyesi
  • Eduardo Santander - Avrupa Seyahat Komisyonu İcra Direktörü
  • Henrik Hololei - Avrupa Komisyonu Hareketlilik ve Ulaştırma Genel Müdürlüğü (DG MOVE) Genel Müdürü
  • Clayton Bartolo - Malta Turizm ve Tüketici Koruma Bakanı
  • Vladimir Norov - Özbekistan Dışişleri Bakanı
  • Mounira Hassaballah - Çad Cumhuriyeti Turizm Bakanı
  • Caroline Leboucher - Atout France CEO'su
  • Patrick Bontinck - Visit Brussels CEO'su
  • Marian Muro - Barcelona Turizm CEO'su
  • Ali Rafat - SKIFT CEO'su

Bu yılki etkinlik, günümüzde turizm sektörünün karşı karşıya olduğu en acil konular ve fırsatlar hakkında üst düzey tartışmalarda bulunacak bir başka olağanüstü konuşmacı ve katılımcı kadrosuna sahip olmayı vaat ediyor.

Global Turizm Forumu Hakkında

Global Turizm Forumu, turizm sektöründeki kilit paydaşlar arasında diyalog ve işbirliğini teşvik etmeye adanmış önde gelen uluslararası bir platformdur. GTF, etkinlikleri aracılığıyla küresel turizmde sürdürülebilir büyüme, yenilikçilik ve dayanıklılığı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Brüksel Kasım Ayında bir kez daha Global Tourism Forum'a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Brüksel Kasım Ayında bir kez daha Global Tourism Forum'a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Brüksel Kasım Ayında bir kez daha Global Tourism Forum'a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Brüksel Kasım Ayında bir kez daha Global Tourism Forum'a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Haberler.com / Ayça Elal - Turizm

Avrupa Birliği Brüksel Ekonomi Dünya Etkinlikler Seyahat Turizm Dünya Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (1)

akilli telefon:

Şaka gibi, Bulut Bağcı'ya kripto para(TourismX TRMX) dolandırıcılığından açılmış davalar mevcutken hala başkanmış WTFEde

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Konya elektrik kesintisi! (12-13 Ağustos GÜNCEL) Selçuklu, Karatay, Meram elektrik kesintisi! MEDAŞ elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Antalya elektrik kesintisi! (12-13 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER Kepez, Muratpaşa, Alanya elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep elektrik kesintisi! (12-13 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Şahinbey, Şehitkamil, Nizip elektrik kesintisi listesi Manisa elektrik kesintisi! (12-13 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Yunusemre, Akhisar, Turgutlu elektrik kesintisi İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! (12-13 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Foça, Aliağa, Buca elektrik kesintisi! İzmir planlı elektrik kesintileri! İstanbul elektrik kesintisi! (12-13 Ağustos) Ataşehir, Sultangazi, Maltepe elektrik kesintisi! Planlı güncel kesintiler listesi Adana elektrik kesintisi! (12-13 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Seyhan, Yüreğir, Çukurova elektrik kesintisi! Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ankara elektrik kesintisi! (12-13 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Çankaya, Keçiören, Sincan elektrik kesintisi! Ankara planlı elektrik kesintileri! Zaporijya Nükleer Santrali nerede, PATLARSA NE OLUR? Zaporijya Nükleer Santrali patlarsa Türkiye'yi etkiler mi? Ukrayna Zaporijya Nükleer Santrali'nde yangın! SON DAKİKA! Zaporijya Nükleer Santrali'nde yangın mı çıktı, patladı mı? Bein Sports MAÇ ÖZETLERİ izle! (GENİŞ ÖZET) SÜPER LİG MAÇ ÖZETLERİ! Bein Sports Süper Lig 1. hafta maç özetleri nereden izlenir? Alanyaspor Eyüpspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Alanyaspor Eyüpspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Samsunspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor BJK maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Beşiktaş maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor Beşiktaş maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fenerbahçe Lille muhtemel ilk 11! Krunic ve En Nesyri oynayacak mı? MasterChef kim elendi, kim gitti? 11 Ağustos MasterChef elenen yarışmacı belli oldu Fenerbahçe Lille maçını hangi kanal veriyor? Fenerbahçe Lille Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi, nereden izlenir? Alanyaspor Eyüpspor maçı CANLI izle! (HD) 11 Ağustos Alanyaspor Eyüpspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN spor canlı izle! 12 Ağustos EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! Samsunspor Beşiktaş maçı CANLI izle! (HD) 11 Ağustos Samsunspor BJK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title