Haberler

Binomo trading platformu hakkında dürüst bir inceleme

ilandır
Güncelleme:

Binomo nedir ve web sitesine veya uygulamaya nasıl giriş yapılır? Haram mıdır, helal midir, neden Demo hesabına ihtiyacım var ve Demo hesabında nasıl alıştırma yapabilirim? Binomo.com'a nasıl sermaye yatırabilirim ve getirilerimi oradan nasıl çekebilirim. Türkiye'deki Binomo trading platformu hakkında detaylı bir inceleme.

Son zamanlarda oldukça adından söz ettiren Binomo hakkında birçok şey yazılıp söylenmiştir. Bir tarafta doğru analizler yaparak Binomo sayesinde ek gelir elde edebilen birçok kişinin tecrübelerini okurken, diğer tarafta dolandırıcılığı, Binomo şikâyeti hakkında ya da para çekme sorunu gibi birçok başlıkla karşılaşıyoruz.

Peki, gerçekten kim haklı? Binomo gerçekten size ek gelir kazandırabilecek bir platformu mu yoksa bazı insanların bahsettiği gibi bir dolandırıcı mı? Bu yazımızda size bu soruların cevabını olabildiğince dürüst bir şekilde vermeye çalışacağız, bu yüzden sonuna kadar okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz!

Binomo.com hakkında - nedir, ne değildir?

Öncelikle Binomo'nun ne olduğunu ve ne olmadığını net bir şekilde belirtmemiz gerekiyor. Birçok insanın nedir, Binomo'dan nasıl para kazanılır veya nasıl oynanır gibi sorularla cebelleştiğini görmekteyiz. İlk olarak söylememiz gereken şey, Binomo'nun bir şans oyunu veya kumar platformu gibi oynanan bir şey olmadığıdır. Eğer kumar oynamak istiyorsanız bu yazıyı okumayı burada bırakmanızı tavsiye ederiz, çünkü Binomo böyle bir platform değildir.

Ek olarak, Binomo size %100 gelir elde etme garantisi veren bir platform da değildir. Finansal varlıkların kısa zamanlı fiyat hareketleri üzerinden işlem açabileceğiniz bir trading platformudur. Eğer finansal varlıkların fiyat hareketlerini doğru bir şekilde analiz ederseniz, ek gelir elde edebilirsiniz. Böyle bir analiz bilginiz yoksa bile çekinmeyin, Binomo demo hesabı sayesinde alıştırma yapabilirsiniz fakat bu konuya daha sonra değineceğiz.

Binomo kullanmak haram mı, yoksa helal mi?

Bir başka sık sorulan soru da, Binomo haram mı yoksa helal mi sorusudur. Biz tabii ki bir dini otorite olmadığımız için bu soruya cevap veremeyiz, bizi fazlasıyla aşan bir konu. Fakat insanlara Binomo kullanmanın neden haram olduğunu düşündüklerini sorduğumuzda, aldığımız cevaplar Binomo'nun bir kumar platformu olduğu ve bu sebeple Binomo'yu kullanarak elde edilen gelirin haram olduğuydu.

Az önce de belirttiğimiz gibi, Binomo bir kumar platformu değildir. Binomo'nun bir kumar platformu olduğunu savunmak bizce dünyadaki bütün borsalarda işlem yapan insanlar da kumarbazdır demekle eşdeğer. Borsada işlem yapmanın kumar olduğunu savunmak ne kadar abesse, Binomo'nun da kumar olduğunu söylemenin de aynı derecede abes olduğunu düşünüyoruz. Konuyu daha fazla uzatmadan, Binomo hakkında daha detaylı bilgilere geçelim.

Binomo nasıl kullanılır?

Daha önce de yazdığımız gibi Binomo'da varlıkların fiyatlarındaki kısa süreli (1 dakika ila 60 dakika arasında) değişimler üzerine işlem açarsınız. Peki, nasıl açıyoruz bu işlemi? Bir örnekle açıklamak en mantıklısı olacakmış gibi hissediyoruz:

• Öncelikle işlem yapmak istediğimiz varlığı seçiyoruz. Bu senaryoda, EUR/USD paritesini seçelim (Binomo'da toplamda 60'ın üzerinde varlıkla işlem yapabilirsiniz. Tabii ki bu hangi statüde olduğunuza göre değişir).

• Sonra işlem yapmak istediğiniz vakti ve tutarı sağ üst köşedeki işlem saati ve tutar kısmından seçiyoruz. Diyelim ki çok kısa vadeli bir tradersınız, bu yüzden 3 dakika sonrasına 80 liralık işlem açtınız.

• Son olarak da aşağı veya yukarı işlem açıyoruz. Eğer yukarı işlem açarsak ve işlem saati geldiğinde (yani 3 dakika sonrasında) varlığın fiyatı işlemi açtığımız zamandan daha yukarısında olursa, 80 lira ve 80 liranın belli bir oranında kâr (bu, statünüze göre değişiklik gösterir) hesabınıza yatar. Eğer yukarı işlem açtıysanız ve 3 dakika sonrasında varlığın fiyatı işlem saati geldiğinde daha aşağıda olursa, 80 lirayı kaybetmiş olursunuz.

Bu yüzden size Binomo'nun nasıl kullanılacağına dair bir örnek gösterdik. Genel mantık bu şekilde. Tabii ki işlem açmadan önce hesap açmış olmanız gerekiyor, gelin kısaca bu süreçten de bahsedelim.

Hesap açmak ve oturum açmak

Binomo'da hesap açmak için tek ihtiyacınız olan şey bir email.

1. Öncelikle Binomo website giriyorsunuz.

2. Sağ üstte oturum aç butonuna tıklıyorsunuz, sonrasında da email ve kendi belirlediğiniz şifreyi girerek ve son olarak kullanmak istediğiniz para birimini seçerek (bunu sonradan değiştiremeyeceğiniz için iyi düşünerek karar vermeniz gerekiyor!).

3. Ardından Müşteri Sözleşmesinin şartlarını okuyup kabul edersiniz.

4. Yeni hesabınızı oluşturuyorsunuz, sonra da e-postanıza gelen doğrulama mailiyle hesabınızı doğruluyorsunuz. Bu kadar basit!

Demo hesabı

Yukarıda Binomo demo hesap ile trading öğrenebileceğinize değinmiştik. Hesabınıza ilk defa giriş yaptığınızda, otomatikman demo hesabınız oluşturulmuş olacak. Bu demo hesabıyla zarar etme korkusu olmadan işlem yapabilirsiniz, çünkü size sanal sermaye tanımlanmış olacak. E, doğal olarak doğru analizler yaptığınız takdirde gelir de elde edemeyeceksiniz çünkü sanal sermaye ile işlem yapıyor olacaksınız.

Para yatırmak ve Çekmek

Demo hesabında yeteri kadar pratik yaptıktan sonra gerçek kâr ek elde etmek için gerçek sermayeyle işlem yapmak isteyebilirsin, bunun için de Binomo Türkiye'deki kullanıcılara özel birçok yöntem sunuyor. Sermaye yatırmak için kullanabileceğiniz ödeme yöntemlerini aşağıda bulabilirsiniz:

• Hizli Papara

• MasterCard

• VISA

• Jeton wallet

Binomo nasıl yapılır diye soracak olursanız, yine aynı şekilde kullandığınız ödeme yöntemiyle gelirlerinizi kendi hesabınıza aktarabilirsiniz. Binomo para çekme sorunu ile karşılaşmak istemiyorsanız, yatırırken kullandığınız yöntemi geri kullanmanızı tavsiye ederiz. Son olarak da çekme işlemine başlamadan önce, Binomo para çekme limitlerine dikkat etmeniz gerektiğini tekrar hatırlatalım. Söz konusu limitleri Müşteri Sözleşmesi'nin 5.8 maddesinde inceleyebilirsiniz.

Bonus nedir?

Binomo bazen trade yapmanızı teşvik etmek adına size bir takım bonuslar sunmaktadır (örneğin, bir promosyon için bir bonus kodu). Bu bonuslar hakkında bazı doğru bilinen yanlışlar var, onlara açıklık getirmek isteriz. Öncelikle böyle bir bonus aldığınız takdirde bu bonusları hemen kendi hesabınıza çekemezsiniz. Çoğu insan bu bonusları hemen kendi hesaplarına çekmeye çalışmakta ve başaramayınca Binomo'yu dolandırıcılıkla suçlamaktadır. Bu bonusları çekebilmeniz için, bonus miktarının 35 katı kadar işlem cironuzun olması gerekiyor.

Binomo uygulamasını nasıl indirebilirim?

Binomo'yu sadece bilgisayarınızda değil, Android ve iOS işletim sistemini kullanan bütün cihazlarda kullanabilirsiniz. Android uygulamasını Google Play Store'dan, iOS uygulamasını ise Apple Store'dan indirebilirsiniz.

Bununla birlikte, Android uygulamasını Play Store olmadan direk kendiniz de kurabilirsiniz. Bunun içinde Binomo APK indirmeniz gerekiyor. Binomo mobile uygulama APK'sını indirmek için bu linke tıklayıp yazan adımları tek tek izlemeniz yeterli olacaktır: https://binomo.com/tr/promo/android

Kullanıcı İncelemeleri

Yazımızın sonuna doğru geldik. Bu kısımda, Binomo'yu kullanan gerçek kullanıcıların yorumlarını sizlerle paylaşacağız. Aşağıdaki yorumların hiçbirisinin sahte olmadığını, hepsinin gerçek YouTube yorumları olduğunu tekrar belirtmek istiyoruz!

Nikita Ivanovskiy: "Ben son zamanlarda Binomo projesiyle işlem yapmaya başladım ve gerçekten hoşuma gitti! Her şey en üst düzeyde çalışıyor".

Kerem Yurumez: "Binomo'dan para çekme videonu da izlemiştim. Site gayet güvenilir. Sadece şansa bağlı bir şey değil, bilgin olmalı".

Revers: "Binomo ile neredeyse 2 yıldır çalışıyorum ve onlarla herhangi bir sorun yaşamadım".

Sonuç olarak

Sonuç olarak, Binomo platformundan fazlasıyla memnun kaldığımızı söylemek istiyoruz. Ne para yatırırken ne de çekerken herhangi bir sıkıntı yaşamadık ve getirilerimiz yaklaşık 3 iş gününde hesabımıza yattı. Ayrıca, Binomo'nun ara yüzünü ve %100 Türkçe desteğini de çok başarılı bulduk.

Binomo müşteri hizmetleri ile konuşmamız gereken bir sorun hiç yaşamadık, fakat internetteki diğer kullanıcılar sorunlarının kısa sürede çözüldüğünü yazmışlar. Yazılanların aksine, dolandırıcılığının gerçek olduğunu düşünmüyoruz!

Uzun lafın kısası, eğer finansal varlıklarla kısa vadeli işlem yapabileceğiniz bir platformu arıyorsanız, Binomo'yu hiçbir çekince hissetmeden tavsiye ederim. Tabii ki gerçek sermaye ile işlem yapmaya başlamadan önce, finansal işlemlerin riskini ve getirisi gibi konuları uzun uzadıya düşünmeniz gerekiyor.

Türkiye

Olay iddia! Bahçeli'nin çağrısının ardından 15 İYİ Partili vekil MHP'ye geçiyor

Bahçeli'nin çağrısının ardından 15 milletvekili birden partiden ayrılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı

Bahçeli'nin Öcalan'la ilgili sözleri için bakın ne dedi

PKK liderinin kardeşi Mehmet Öcalan: Kimse kimseyi aldatmasın

Bahçeli'ye Öcalan cephesinden ilk yanıt

'Öcalan' çağrısının yankıları sürüyor: Endişen varsa, düne kadar elini öptüğün Bahçeli'ye git

"Endişen varsa, düne kadar elini öptüğün Bahçeli'ye git"

title