Haberler

Bayern Münih - Werder Bremen maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bayern Münih - Werder Bremen maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

Bayern Münih - Werder Bremen maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Bayern Münih - Werder Bremen maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bayern Münih - Werder Bremen maçı ne zaman?

21 Ocak Pazar günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Bayern Münih - Werder Bremen maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Bayern Münih - Werder Bremen maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Bayern Münih - Werder Bremen CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Bayern Münih - Werder Bremen maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bayern Münih - Werder Bremen maçı nereden izlenir?

BAYERN MÜNİH - WERDER MAÇI HANGİ KANALDA?

21 Ocak 2024'te oynanacak olan Bayern Münih ve Werder Bremen arasındaki Almanya Bundesliga maçı, Bein Sports 4, Tivibu Spor 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, Münih'deki Allianz Arena Stadyumu'nda saat 17:30'da başlayacak. Bein Sports 4, Digiturk 80, Kablo TV 235; Tivibu Spor 1, Tivibu 78; beIN Sports Tod TV ise Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilecek. Bayern Münih ile Werder Bremen arasındaki Almanya Bundesliga maçı, 21 Ocak Pazar günü saat 17:30'da başlayacak. Türkiye'den bu mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler, Bein Sports 4, Tivibu Spor 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarını tercih edebilirler. Maç, Münih'teki Allianz Arena Stadyumu'nda oynanacak ve futbol tutkunlarına büyük bir heyecan vadediyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Werder Bremen Bayern Münih Bremen Münih Gündem Teknoloji Spor Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title