Haberler

ABD faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne zaman açıklanıyor, hangi gün, saat kaçta?

Güncelleme:

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? ABD faiz kararı ne zaman, hangi gün, saat kaçta açıklanacak? 2024 ABD Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanıyor? ABD faiz kararı ne zaman açıklayacak? ABD Merkez Bankası (FED) eylül ayı faiz kararı toplantısı gündemde merak edilen ve araştırılan konulardan biri. Peki 2024 FED faiz kararı son durum ne?

ABD faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne zaman açıklanıyor, hangi gün, saat kaçta? ABD'de geçtiğimiz günlerde açıklanan istihdam raporuyla ekonomistler merakla faiz kararının ne olacağını bekliyor.2024 ABD Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanıyor? ABD faiz kararı ne zaman açıklayacak? ABD faiz kararı ne zaman, hangi gün, saat kaçta açıklanacak? İşte FED faiz kararı ile ilgili merak edilenler haberimizde…

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ABD Merkez bankası faiz kararı toplantısını ne zaman yapacağını duyurdu. FED faiz kararı toplantısı 18 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 21.00'da gerçekleşecek. Bu toplantı ile eylül ayı faiz kararı açıklanacak.

ABD faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne zaman açıklanıyor, hangi gün, saat kaçta?

ABD MERKEZ BANKASI (FED) NEDİR?

FED, Federal Reserve System'in kısaltması olup, Türkçede Federal Rezerv Sistemi olarak bilinir. ABD'nin merkez bankası olan bu kurum, son on yılda trilyonlarca dolarlık teşvik programları uygulayarak, faiz oranlarını düşük tutmuş ve düzenleyici rolünü genişletmiştir. Günümüzde, özellikle enflasyonla mücadele çabalarıyla yeniden gündeme gelen FED, ABD'nin ve muhtemelen dünyanın en etkili ekonomik kurumlarından biridir. Para politikalarını yönetmek ve finansal sistemi denetlemekle görevlidir.

Betül Cirit
Haberler.com - Gündem

Uluslararası İlişkiler Abd Merkez Bankası Abd Merkez Bankası Merkez Bankası Soğuk Haber Ekonomi Finans Eylül Dünya Eylül Banka Fed Fed

Mehmet Şimşek herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Şu anda gündemimizde yok

Herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Gündemimizde yok

Bakan Tekin'den 'Gazze' dersi yanıtı: Videonun üçte birinden daha az bir bölümde yer aldı

Okulun ilk günü işlenen ders infial yaratmıştı! Bakan Tekin canlı yayında yanıt verdi

Üstelik bunu yapan bir zincir market! Tarihi geçmiş ürünleri, '1 alana 1 bedava' kampanyasıyla satmaya çalıştılar

Tarihi geçmiş ürünleri, skandal kampanyayla vatandaşa satmaya çalıştılar

Küçücük bebeğe bile aldırmadan genç kadını taciz etti! Motokuryeyi görüntüler ele verdi

Küçücük bebeğe bile aldırmadan rezil planını uyguladı! Motokuryeyi görüntüler ele verdi

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title