Haberler

29 Ekim'de emekliye 5 BİN TL ikramiye var mı? Emekli ikramiyesi verilecek mi?

29 Ekim'de emekliye 5 BİN TL ikramiye var mı? Emekli ikramiyesi verilecek mi?
Haberler
Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda emeklilere 5 bin TL ikramiye verilip verilmeyeceği konusu merak ediliyor. Emekli maaşlarına ek olarak dağıtılacak olan bu ikramiye, emeklilerin ekonomik durumunu rahatlatacak bir adım olabilir. Peki, 29 Ekim'de emekliye 5 BİN TL ikramiye var mı? Emekli ikramiyesi verilecek mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda emeklilere 5 bin TL ikramiye verilip verilmeyeceği, birçok emekli ve aileleri tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Emeklilerin yaşamlarını sürdürmek için ekstra gelire ihtiyaç duyduğu bir dönemde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacak olan bu ödemelerin ne zaman ve nasıl gerçekleştirileceği, hükümetin sosyal destek politikaları çerçevesinde değerlendiriliyor. Peki, 29 Ekim'de emekliye 5 bin TL ikramiye verilmesi planlanıyor mu?29 Ekim'de emekliye 5 BİN TL ikramiye var mı? Detaylar haberimizde...

29 EKİM'DE EMEKLİYE 5 BİN TL İKRAMİYE VAR MI?

Murat Tokgöz, açıklamasında, "Geçen yıl Cumhuriyet Bayramı'nda yapılan 5 bin liralık ödeme sayesinde birçok emekli kışa elinde ilave bir miktar parayla girdi. "Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle emeklilerimize verilen ikramiyenin adının 'Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi' olarak konulup, her yıl bir maaş tutarında verilmesini talep ediyoruz. Bu uygulama milyonlarca emeklimizi ziyadesiyle memnun edip, onların Cumhuriyet Bayramı'nı daha bir coşkuyla kutlanmasına katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

29 Ekim'de emekliye 5 BİN TL ikramiye var mı? Emekli ikramiyesi verilecek mi?

EMEKLİ İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Tokgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünün geçen yıl tüm yurtta coşkuyla kutlandığını belirterek, 100. yıl dönümü kapsamında emeklilere tek sefer için 5 bin lira ödeme yapıldığını anımsattı.

Haberler.com / Beyza Nur Ergin - Gündem

Cumhuriyet Bayramı Haberler.com Özel Soğuk Haber Ekonomi 29 Ekim Futbol Emekçi Finans Yaşam Spor

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Çık artık Bahçeli'yi sözcü kılma, ne diyorsan sen söyle

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi

Şenyaşar ve Yıldız aileleri arasındaki 6 yıllık husumet üst düzey siyasilerin katıldığı yemekle son buldu

Şanlıurfa'da iki ailenin 6 yıllık husumetini bitiren barış töreni

Avrupa'da 'Atatürk' rahatsızlığı! Filmi, gösterime saatler kala engellediler

Avrupa'da "Atatürk" rahatsızlığı! Filmi, gösterime saatler kala engellediler

Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı yeni partinin adı ve amblemi belli oldu

Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı yeni partinin adı ve amblemi belli oldu

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title