Haberler

2 Nisan yükseleni nedir? 2 Nisan yükselen burcu

2 Nisan yükseleni nedir? 2 Nisan yükselen burcu
Güncelleme:

2 Nisan yükseleni nedir merak ediliyor. 2 Nisan'da doğanların yükseleni doğum saatine göre değişiklik göstermektedir. 2 Nisan burcu yükseleni, güneş burcundan farklı olabilir. Peki, 2 Nisan yükseleni nedir? İşte, 2 Nisan yükselen burcu hesaplama...

2 Nisan yükseleni! 2 Nisan'da doğanların yükseleni doğum saatine göre değişiklik göstermektedir. 2 Nisan burcu yükseleni, güneş burcundan farklı olabilir. Peki, 2 Nisan yükseleni nedir? İşte, 2 Nisan yükselen burcu hesaplama...

2 NİSAN YÜKSELENİ NEDİR?

2 Nisan'da doğanlar Koç burcudur. Koç burcu enerjik, cesur ve lider ruhlu bir burçtur. Ateş elementi olan Koç, harekete geçmekten ve risk almaktan çekinmez. Güçlü bir iradeye sahiptir ve genellikle başkalarına öncülük eder. İddialı ve özgüveni yüksek bir yapıları vardır.

Yükselen burç, Koç'un güçlü ve cesur doğasını farklı şekillerde yansıtabilir. Sabah erken saatlerde doğanlar Yükselen Balık burcuna sahip olabilirken, öğle saatlerinde doğanlar Yükselen İkizler olabilir.

Yükselen Balık, Koç'un sert ve cesur doğasına biraz daha yumuşaklık ve sezgisellik katarken, Yükselen İkizler daha sosyal ve iletişim odaklı bir Koç kişiliği ortaya çıkarabilir.

2 NİSAN YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Kişinin doğduğu yerin coğrafi koordinatları ve doğum tarihi ile saati önemlidir. Bu sayede gökyüzündeki yıldızların haritası oluşturulur. Bu haritadan yola çıkılarak ufuk çizgisinden yükselen burç bulunur ve hesaplama işlemi yapılır.

Haberler.com / Onur BAYRAM - Gündem

Soğuk Haber Astroloji Yaşam Güneş

Nevzat Bahtiyar'ın itirafları bakanlığı harekete geçirdi! 3 kişilik özel ekip soluğu Diyarbakır'da aldı

3 kişilik özel ekip şehre girdi, cezaevindeki aile üyelerine sıra dışı önlem getirildi

Komşu felaketi yaşıyor! Maden patlamasında ölenlerin sayısı 52'ye yükseldi

52 kişinin cansız bedenini teker teker böyle çıkardılar

Ankara bu iddiayı konuşuyor: Tepkiler üzerine geri çekilen yasa düzenlemesi geri dönüyor

Tepkiler üzerine geri çekilen yasa düzenlemesi geri dönüyor

RTÜK Başkanı Şahin'i kızdıran görüntü: Rezaletin bini bir para

RTÜK Başkanı'nı küplere bindiren görüntü: Rezaletin bini bir para

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });