Haberler

Yol Çalışmaları Nedeniyle Trafik Düzenlemeleri

Güncelleme:

Karayollarında sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belirli kesimlerde trafik işaretlerine uyulması ve hız sınırlarına dikkat edilmesi gerektiği bildirildi. Çeşitli otoyol ve karayolu projelerinde yolların kapatılması ve tek yönlü sürüş düzenlemeleri uygulanıyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Otoyolu'nun Gelibolu Güney-Lapseki kavşaklarında, 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım onarım çalışması nedeniyle her iki istikamette sağ şerit trafiğe kapatıldı.

TAG Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları 0-1. kilometrelerinde (Bahçe kavşağı mevkii) onarım çalışması sebebiyle bant aktarımı yapılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun İzmir istikameti Güzelbahçe gişeleri bölgesi 0-1. kilometrelerinde SGS altyapı çalışmaları dolayısıyla 25 Ekim'e kadar yol trafiğe kapatılacağından ulaşım, bant aktarma yapılarak iki yönlü sürdürülüyor.

Gümüşova-Düzce yolunun 10-12. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Düzce İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, İstanbul-Düzce istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Sakarya-Bilecik yolunun 36-40. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle Bilecik yönü trafiğe kapatılarak ulaşım, diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

Kayseri-Malatya yolunun 45-46. kilometrelerinde menfez yapım çalışmaları dolayısıyla Kayseri istikametinde ulaşım, tek şeritten sürdürülüyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 53-54. kilometrelerinde (Devrek şehir geçişi) Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan menfez çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Burdur-Antalya yolunun 17-18. kilometrelerinde yol genişletme çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Elazığ-Malatya yolunun 15-17. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, kontrollü sürdürülüyor.

Kürtün-Torul yolunun 16-45. kilometrelerinin muhtelif kesimlerinde yol şevi temizlik çalışması nedeniyle kısa sürelerle kapatılmak suretiyle ulaşım, tek şeritten ve kontrollü sağlanıyor.

Kaynak: AA / Mertkan Oruç - Güncel

3-sayfa Ulaşım Güncel trafik Yaşam

Kapatılan hastanede diyaliz hastasına ilaç verip video çekmişler

Kapatılan hastanede diyaliz hastasına ilaç verip video çekmişler

Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yenidoğan çetesi' talimatı

Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "yenidoğan çetesi" talimatı

Yenidoğan çetesi soruşturmasında adı geçen hastane vatandaşların saldırısına uğradı

Ruhsat iptali sonrası vatandaşlar soluğu hastane önünde aldı

Türk-İş Başkanı Atalay'dan hükümete rest: Biz sizin oy makineniz değiliz, ayağınızı denk alın

Mitinge katılan Türk-İş Başkanı Atalay'dan hükümete rest

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title