Haberler

Yeni Atanan Öğretmenlere Uyum Eğitim Verildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine yeni atanan öğretmenlere yönelik uyum eğitimi verildi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü göreve yeni başlayan öğretmenlere yönelik uyum eğitimi semineri düzenledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve yeni atanan öğretmenler katıldı.

Seminerde bir konuşma yapan Müdür İlci, "'Öncelikle göreve başlayan öğretmen arkadaşlarıma bu kutsal görevlerinde muvaffakiyetler temenni ediyorum. Sizler daha gençsiniz ve yolun başındasınız. Sizlerin bilgi ve birikimlerinizden hiç şüphemiz yok. Sizler bu bilgi ve birikiminizi uygun bir şekilde karşınızdaki kitleye aktarabilirseniz kitlede mutlu olur, sizlerde mutlu olursunuz. Öğretmenlik Mesleği Kutsal ve ulvi bir meslektir. Ne olur sizler çocuklarımızı yavrularımızı anlamaya çalışın. Onların dünyalarında bir gezinti yapın. Eğitim yoksa insanda yoktur. Eğitimin temel unsuru da öğretmendir. Siz değerli arkadaşlarıma çok önemli tavsiyem, korkutmayla hiç bir problem çözülmez, korkutma ancak sizin alanınızla sınırlı kalacaktır" şeklinde seslendi.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ise "Öğretmen arkadaşlarımız ilçemize gelip görevlerine başladıktan sonra kurumlarımızı, birimlerimizi, ilimizi ve ilçemizi tanımak için iki günlük bir eğitim aldıktan sonra okullarındaki eğitim öğretim faaliyetlerine hızlı bir şekilde başlayacaklar. İlçemize 660'a yakın kadrolu öğretmen ataması gerçekleşti. Bu kadrolu öğretmen ataması ile birlikte kendimizi çok daha güçlü hissedeceğiz. Bu manada sizlerin ilçemize katacağı katkının değerin çok üst düzeyde olacağını biliyoruz ve bu da bizim için çok önemlidir. Ben şimdiden öğretmen arkadaşlarıma başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seminer kapsamında bölgenin tarihi dokusu, kültürel özellikler, coğrafi özellikler, bölgenin sosyal-ekonomik yapısı ve bölgede yaşanabilecek riskler ile kurumların tanıtımı konularını içeren eğitimler verildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Metin İlci Şanlıurfa Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title