Haberler

Yaralı halde bulunan yalıçapkını koruma altına alındı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Cide, İnebolu ve Abana ilçelerinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan yalıçapkını ve karga, Doğa Koruma ve Milli Park Şube Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

Yaralı halde bulunan yalıçapkını koruma altına alındı

KASTAMONU Kastamonu'nun Cide, İnebolu ve Abana ilçelerinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan yalıçapkını ve karga, Doğa Koruma ve Milli Park Şube Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

Kastamonu'nun Cide, İnebolu ve Abana ilçelerinde vatandaşlar tarafından yaralı ve bitkin halde yalıçapkını ve karga bulundu. Vatandaşların yaptığı ilk müdahale sonucu yalıçapkını ve karga beslendi. Ardından yalıçapkını ve karga, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek, tedavi altına alındı. Gerçekleştirilen ilk muayenelerinde, yalıçapkının kanadında zedelenme karganın ise hasta olduğu tespit edildi.

Gerekli tedavi uygulandıktan sonra, rehabilitasyon sürecini tamamlaması için bir süre kontrol altında tutulacak olan yalıçapkını ve karga, tedavilerinin ardından tekrar doğal yaşam alanına salınacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu İnebolu İnebolu Karga Abana Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title