Haberler

Yağmur Altında Vali Karşılama Kuyruğu

Güncelleme:

Sivas Valiliği'ne atanan Davut Gül, yağmur yağışına rağmen Valilik binası önünde kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı iken son kararname ile Sivas Valiliği'ne atanan Davut Gül, görevine başlamak için sabah saatlerinde kente geldi. Daha önce Sivas'ın Gürün ve Şarkışla İlçeleri'nde kaymakamlık yapan Gül için Valilik binasın önünde karşılama töreni düzenlendi. İl protokolü, Valilik personeli ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Vali Gül'ü karşılamak için yağmur altında uzun kuyruk oluşturdu.

"MÜCADELE TERÖR BİTENE KADAR DEVAM EDECEK"

Kendini karşılamaya gelenlerle tokalaşan Vali Gül daha sonra makamına geçti. Valilik makamına oturan Gül, "Burası tabi Halil Rıfat Paşa'nın makamı, heyecanlanmamak mümkün değil" diyerek basın mensuplarına poz verdi. Ardından Vali Hasan Canpolat Konferans Salonu'nda basın toplanıtısı düzenleyen Gül, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, şöyle konuştu:

"Milletimizin, devletimizin terörle mücadeledeki kararlılığı, hiç şüphesiz terör bitene kadar devam edecektir. Bu konuda hem devletimizin iradesi en üst seviyededir, hem de aziz milletimizin iradesi en üst seviyededir. Terör olayları milletimizin birlik ve bütünlüğünü, milletimizin arasındaki kardeşliği hiçbir zaman yok edemeyecektir. Paralel Devlet Yapılanması başta olmak üzere bütün terör örgütleriyle bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kararlılıkla mücadele edeceğiz."

"TERLEYEN VALİ OLMAK İÇİN GELDİM"

Daha önce Sivas'ta görev yaptığını ve şehri iyi bildiğini belirten Vali Gül, şöyle konuştu:

"Tabii bu bir bayrak yarışı. Sonuç itibariyle sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, hükümetimizin iradesiyle, bizim hizmet yapmamız uygun görüldü. Sivas'ı bir adım öteye nasıl götüreceğiz onun hesabını yapacağız. Sivas'ın potansiyeli çok büyük. Sivas'ta başarılı olmamak için hiçbir neden yoktur. Çok iyi bir insan kalitesi var. Sayın Çumhurbaşkanımızın emir buyurduğu gibi, terleyen cumhurbaşkanı, terleyen başbakan, terleyen bakan ve bende terleyen vali olmak için geldim. İnşallah sizlerin yardımıyla belli bir süre içerisinde bu konuştuklarımızı hayata geçtiğini göreceksiniz" dedi.Sivas'ın her yerini karış karış gezerek vatandaşlarla buluşacağını belirten Gül, "Bu yapacağımız bir lütuf değil, görevimiz. Biz Sivas'a, Sivaslıya efendilik yapmak için değil hizmetkar olmaya geldik. Sayın başbakanımızın tabiriyle laf üstüne değil laf değil taş üstüne taş koymaya geldik."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Şarkışla Gürün Sivas Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

title