Haberler

Volkan Kavaklıgil, mazbatasını alarak göreve başladı

Güncelleme:

MHP'den yeniden Tosya Belediye Başkanı Seçilen Volkan Kavaklıgil, mazbatasını alarak görevine başladı. Kavaklıgil, belediye binası önünde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, hizmetlerin artarak devam edeceğini ve yeni hizmet sürecinin memlekete ve ülkeye hayırlar getirmesini diledi.

MHP'den yeniden Tosya Belediye Başkanı Seçilen Volkan Kavaklıgil, mazbatasını alarak görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak belediyeye gelen Kavaklıgil, burada belediye çalışanları, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Belediye binası önünde düzenlenen programda konuşan Kavaklıgil, seçimlerde kazananın Tosya olduğunu söyledi.

Hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getiren Kavaklıgil, "Eksiklikleri daha iyi gidererek yanına tecrübeyi de eklediğimiz bu güzel 5 yılı hep birlikte inşallah tamamlayacağız. Yeni hizmet sürecimizin önce memleketimize hayırlar getirmesini, sonra da ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çalışma arkadaşlarımıza ve yeni seçilen meclis üyesi arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Volkan Kavaklıgil Tosya MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title